tirsdag den 17. februar 2015

Gamle kander på rad og række

Mine forældre har købt et hus i Sverige sammen med nogen gode venner. Huset skal bruges som feriehus og lige nu er de igang med at sætte det lidt i stand.
Det kræver adskillige liter maling og en god portion knofedt, men så er jeg også helt sikker på de får et dejligt sted - og det bedste af det hele er at vi også har fået lov at komme på besøg ;0)


Sidst de var afsted, fik min mor reddet denne samling af gamle emaljekander - tænk engang, de var sat til udsmidning!!


Nu har jeg vasket dem af og går så og overvejer om jeg skal beholde dem allesammen selv, eller om nogen af dem skal videre i butikken - måske dem der er to af..hmm jeg ved det ikke..


 Jeg synes de er rigtig fine allesammen - også dem der er lidt mere spræl i, selvom jeg jo normalt er til lidt mere dæmpede farver..


Jeg har indtil videre sat den hvide her på kurven i arbejdsværelset. Imorgen skal jeg have sat en håndfuld grene i. Det vil vist lige være prikken over i'et..

6 kommentarer:

 1. Behold dem allesammen. De er superfine som vaser i både hus og have. Den gule vil du sikkert elske at bruge i et påskestilleben, og sommeren og efteråret igennem med gule blomster, kom lige til at tænke på solsikker :-)
  Den hvide er smuk sammen med vintergækkerne.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hælder også dertil ;0) Jeg er faktisk lidt vil d med den gule - jeg tænkte også påske..har faktisk en stor metal kasse også i gul, jeg tænker den ville være flot sammen med.. De røde tænker jeg man kan bruge til jul - eller til smukke "vilde" sommer buketter..

   Slet
 2. Genbrugsguld :-) Forstår simpelthen ikke at de var sat til udsmidning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, jeg kan heller ikke forstå det. Men sådan er det med os "genbrugstosser" - vi kan jo se charme og muligheder i gammelt skrot ik ;0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥