mandag den 3. november 2014

Nyt i køkkenet

Som I ved fik jeg malet spisebordet og stolene i vores køkken i efterårsferien. Nu er også væggene malet og jeg har fået lokket Gårdejeren til at sætte nogle ny-indkøb op på væggen.


Tavlen til højre i billedet er jeg utrolig glad for. Den hjælper med at holde styr på hvornår ungerne har gymnastik i skolen, skal huske biblioteksbøger mv. Samtidig har den det store felt - som vi bruger til "ugens menu", hvor alle naturligvis kan komme med deres input ;0)


Tallerkenrækken har også været et stort ønske længe, så da jeg havde fødselsdag og var så heldig at få penge i gave, blev de omsat til denne..

Her står lidt kogebøger til pynt, sammen med blomster og lys ( naturligvis, fristes man til at sige..)..


  og så den fine gamle kageform fra Frankrig..


Jeg er rigtig glad for "forandringen", synes egentlig at rummet hænger bedre sammen nu, selvom der "bare" er blevet malet og udskiftet lidt..

3 kommentarer:

  1. danke für die tollen bilder und inspirationen, ich wünsche ihnen einen schönen dienstag, alles liebe von angie aus deutschland

    SvarSlet
  2. Det ser så fint ud! Tallerkenrækken er hyggelig! Jeg har aldrig haft sådan en, men har altid sværget til åbne hylder i stedet for overskabe i køkkenet. De hygger også :-)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥