Gå videre til hovedindholdet

Idag skinnede solen

..og det grå vejr forsvandt for en stund. 
For mit vedkommende har denne uge været meget grå, så sollyset idag har været kærkomment - det hjælper altid lidt på humøret..


Årsagen til det "grå" humør skyldes ikke kun vejret, men i tirsdags mistede jeg min farmor - og ungerne deres "olde". 


Hun sov stille ind efter kort tids sygdom og fik fred, som hun ønskede det.
Det trøster lidt at hun ikke skulle igennem et langt sygdomsforløb, for det fortjener ingen mennesker. Men det er stadig svært at sige farvel til én man holder af..

(Den smukke buket er fra min svigerinde, der mente jeg trængte til lidt opmuntring - tak!) 

Imorgen skal hun bisættes og vi skal tage endelig afsked med hende. 
Det bliver første gang børnene er med til en bisættelse og vi svarer på mange spørgsmål i øjeblikket. Men af og til trækker vi også lidt på smilebåndet, som da datteren spurgte "hvornår det egentlig var, vi skulle til den begravelsesfest" :0) Ja det det er dejligt med børn, der kan løfte stemningen lidt..

I ønskes alle en rigtig dejlig weekend
KH.Kommentarer

  1. schöne dekoration, es sieht sehr gemütlich aus!!! liebe grüße von angie

    SvarSlet
  2. Åh det er så trist, når man mister nogen man holder meget af. Kondolerer, og ønsker jer en god dag med bisættelsen. Sådanne triste dage, kan godt blive til gode og mindeværdige dage. Selv om det er en trist dag, kommer der altid rigtig mange dejlige og sjove minder op om den man har mistet, og så synes jeg at sorgen bliver knap så tung at bære.
    K.H. Anette

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.