Gå videre til hovedindholdet

Idag var jeg tidlig oppe..

..jeg var nemlig et smut forbi Grønttorvet, for at købe lidt blomster til butikken.
Det var helt mørkt, da jeg trillede afsted - man kan godt mærke vi nærmer os efteråret nu.

Det er altid rart at gå og kigge på blomster og sludre lidt.

 
Bilen blev fyldt godt op - jeg havde lånt Gårdejerens kassevogn - der kan nemlig være lidt mere end i min egen ;0)

 
Hjemme igen kom blomsterne på plads i butikken - og resten af dagen blev brugt udenfor, hvor det endelig var lidt opholdsvejr. Så er det bare med at udnytte det..

Vi havde også besøg af mormor og morfar, som har hjulpet med forskellige projekter her på Gården - altid dejligt med en hjælpende hånd - og også lidt sjovere :0)


Jeg fik ordnet i gården og fået skiftet nogle af sommerblomsterne ud i krukkerne. De var efterhånden lidt kedelige at se på, men nu ser her fint ud igen..
 
 
Årets første lyng.
I år har jeg kastet min kærlighed på denne udgave med små "klokker"
 
..og husløg i forskellige udgaver..
 

Pletterne får lov at blive - de ser stadig fine ud
 
I morgen står den på endnu et messe besøg - Design Trade i Bella Centret. Det glæder jeg mig til - forhåbentlig kommer hjem med lidt god inspiration til efteråret - og julen ( ja den kommer jo også nærmere.. ) 
 

Kommentarer

 1. Jeg kommer virkelig til at savne stemningen fra Grønt torvet, når jeg læser din post. Det er et sted der har sit helt eget liv!

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder og man kan godt mærke at efteråret er på vej :)
  Fortsat god dag <3
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have ☺ og rigtig god aften til dig. .

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.