søndag den 3. august 2014

Endelig!

Vores arbejdsværelse/kontor er færdigt. Ja det er ikke fordi, det ikke har været færdigt i lang tid. Det har det skam og vi har også brugt det - dog primært skrivebordet, der faktisk har været fint længe - men resten af rummet havde bare fået status som opbevaringsrum/pulterkammer/ det-vi-ikke-lige-ved-hvor-vi-skal-gøre-af-rum!! Lidt ærgerligt, når det faktisk er en skøn udestue ;0)

Men nu har jeg fået gjort ordenligt hovedrent - og sorteret og smidt en masse ud. Og rummet er nu som forvandlet og man har faktisk lyst til at sidde herude og bare nyde det lidt - dejligt.
Her følger lidt billeder - og jeg har valgt at skåne jer for "før-billederne" ;0)


Her var før gammelt legetøj, en skraldesæk, og et par papkasse - nu et hyggeligt sted man kan sidde eller ligge og slappe lidt af..

Blomster fra haven..
 
I vindueskarmen ligger strandfund fra vores ferie i Frankrig.
 
 Det gamle karlekammer, jeg købte af en god kollega for nogle år siden, indeholder en masse ting og sager til kreative sysler.. Måske en oprydning her er næste projekt ;0)

Kurvekisten har ellers haft plads i soveværelset, men nu står den her og fungerer som opbevaringsmøbel og et lille bord..
Nu mangler jeg så bare noget lignende i soveværelset..hmm.. 
 
 
Til slut et billede fra skrivebordet, der både rummer en pc plads, samt plads til kreative udfoldelser - dejligt :0)
 
Nu vil jeg glæde mig over at sidde her - uden at tænke på oprydning - og nyde det sidste af solnedgangen..
 
God aften

7 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint - skønt at få ryddet op. Kender kun alt for godt det der med at samle til huse og opbevare det alt for længe! Min udestue blev også nemt til sådan noget - især om vinteren, hvor der var for koldt til at opholde sig derude!

  SvarSlet
 2. Det ser vældig hyggeligt ud, det skal i nok få meget glæde ud af :-)
  Mit syværelse blev også brugt til opbevaring i over et år, før jeg fik det ordnet. Jeg hadede at gå gennem rummet, før der blev ryddet op (gennemgangsværelse til soveværelset), men det sidste års tid har jeg glædet mig over værelset hver dag :-)

  SvarSlet
 3. Det ser fint ud! Det er så rart at få ryddet op. Vi rydder også op i kælder og pulterkammer og i mit pakkeværelse. Og man bliver helt glad af det :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud, det er bare en dejlig fornemmelse, at kunnesidde og nyde alt det som er kommet ud af alt ens møje og besvær!

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet fint:0)Skønt med oprydning:0)

  SvarSlet
 6. Super hyggeligt, der skal i nok få mange dejlig opholdstimer til at gå <3

  SvarSlet
 7. vor ser det flot ,dejlig og meget hyggeligt ud :)
  mvh karin pr

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥