Gå videre til hovedindholdet

Endelig!

Vores arbejdsværelse/kontor er færdigt. Ja det er ikke fordi, det ikke har været færdigt i lang tid. Det har det skam og vi har også brugt det - dog primært skrivebordet, der faktisk har været fint længe - men resten af rummet havde bare fået status som opbevaringsrum/pulterkammer/ det-vi-ikke-lige-ved-hvor-vi-skal-gøre-af-rum!! Lidt ærgerligt, når det faktisk er en skøn udestue ;0)

Men nu har jeg fået gjort ordenligt hovedrent - og sorteret og smidt en masse ud. Og rummet er nu som forvandlet og man har faktisk lyst til at sidde herude og bare nyde det lidt - dejligt.
Her følger lidt billeder - og jeg har valgt at skåne jer for "før-billederne" ;0)


Her var før gammelt legetøj, en skraldesæk, og et par papkasse - nu et hyggeligt sted man kan sidde eller ligge og slappe lidt af..

Blomster fra haven..
 
I vindueskarmen ligger strandfund fra vores ferie i Frankrig.
 
 Det gamle karlekammer, jeg købte af en god kollega for nogle år siden, indeholder en masse ting og sager til kreative sysler.. Måske en oprydning her er næste projekt ;0)

Kurvekisten har ellers haft plads i soveværelset, men nu står den her og fungerer som opbevaringsmøbel og et lille bord..
Nu mangler jeg så bare noget lignende i soveværelset..hmm.. 
 
 
Til slut et billede fra skrivebordet, der både rummer en pc plads, samt plads til kreative udfoldelser - dejligt :0)
 
Nu vil jeg glæde mig over at sidde her - uden at tænke på oprydning - og nyde det sidste af solnedgangen..
 
God aften

Kommentarer

 1. Hvor er det blevet fint - skønt at få ryddet op. Kender kun alt for godt det der med at samle til huse og opbevare det alt for længe! Min udestue blev også nemt til sådan noget - især om vinteren, hvor der var for koldt til at opholde sig derude!

  SvarSlet
 2. Det ser vældig hyggeligt ud, det skal i nok få meget glæde ud af :-)
  Mit syværelse blev også brugt til opbevaring i over et år, før jeg fik det ordnet. Jeg hadede at gå gennem rummet, før der blev ryddet op (gennemgangsværelse til soveværelset), men det sidste års tid har jeg glædet mig over værelset hver dag :-)

  SvarSlet
 3. Det ser fint ud! Det er så rart at få ryddet op. Vi rydder også op i kælder og pulterkammer og i mit pakkeværelse. Og man bliver helt glad af det :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud, det er bare en dejlig fornemmelse, at kunnesidde og nyde alt det som er kommet ud af alt ens møje og besvær!

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet fint:0)Skønt med oprydning:0)

  SvarSlet
 6. Super hyggeligt, der skal i nok få mange dejlig opholdstimer til at gå <3

  SvarSlet
 7. vor ser det flot ,dejlig og meget hyggeligt ud :)
  mvh karin pr

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.