søndag den 9. marts 2014

UHM!

Det er svært at sige andet, med det vejr vi har haft i weekenden ik :0)

 
Vores weekend har været brugt til fødselsdagsfejring hos gode venner, en enkelt håndboldkamp (sønnen) med tilhørende kørsel og så har vi haft familiebesøg :0)

Men der har skam også været plads til frisk luft og solstråler - og lidt udendørs puslerier..
Bl.a. fik det lille hjemmegjorte zinkbord her, en tiltrængt forårs fornyelse med smukke - næsten sorte hornvioler og vibeæg.
 
 
 
 
Der er også blevet indkøbt så-og priklejord, samt agurk og tomatfrø - for i år vil jeg prøve at dyrke tomater og agurk helt fra bunden..
Hyggeligt og nemt at lokke datteren til at hjælpe lidt til - hun fik nemlig også lov til at få en pose med kæmpe solsikke - "..og de kan blive endnu højere end far!! (som er ca. 196 cm..) " :0) Hun har i øvrigt spurgt om hun måtte få sin egen have - og mon ikke vi kan finde en lille plads i køkkenhaven, hun kan få lov at have for sig selv ( så må vi hjælpe lidt med på sidelinjen, så det bliver en succes..)
..der røg også lidt andre frø med i kurven, men mere om det på et andet tidspunkt - men det er godt nok svært ikke at blive fristet lige nu ik?
 


I skal i øvrigt have stor tak for jeres søde kommentarer, om mit indlæg m. Gårdbutikken
- det er noget der varmer :0)

1 kommentar:

  1. Godmorgen til endnu en solskinsdag! Ja det var et skønt weekendvejr, og det ser ud til at fortsætte. Det trænger vi vist alle til. Held og lykke med både stort og lille haveprojekt :-) B

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥