onsdag den 12. marts 2014

Jeg ♥ roser

Så jeg skulle ikke tænke mig ret meget om, da de i Føtex forleden havde denne fine Infinity potterose - den kom med hjem..

 
Jeg er helt vild med den sarte rosa farve - og så har den længere holdbarhed end de fleste andre potteroser - og det gør jo bestemt ikke noget :0)

 
Den har fået plads på den gamle kommode i stuen - i selskab med en hvid perlehyacint og en lille jern fugl..

 
Hvis vi havde været lidt længere henne mod sommeren eller sidst på foråret, havde jeg købt nogle stykker til krukkerne udenfor - men jeg synes altså det er lige tidligt nok til det endnu - der er jo stadig lidt nattefrost.
 
Men det er svært ikke at blive fristet, med det skønne vejr vi har lige nu :0)
I dag har datteren og jeg fået sået de frø vi købte forleden.
Og mens hun legede og sang for fuld skrue udenfor, malede jeg stalddøre, så de kan stå imod regn mv. - tænk at kunne male udenfor i marts måned!
 

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin i farven kan godt forstå du faldt for den.

  SvarSlet
 2. Det ser smukt ud!

  Jeg havde Infinity i krukker sidste sommer. Jeg ville have plantet dem ud, men fik ikke gjort det ... Men, tænk, de har overlevet vinteren og skyder nu ligeså fint :-)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også roser, og kan næsten ikke vente til de kommer frem. Ej heller i haven. Nyder det skønne vejr disse dage. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Det er luksus med så fint vejr her midt i marts. Håber det snart vender tilbage igen...
  Du er velkommen til at bestille nogle kaniner ;) Jeg har lavet en del efterhånden, men de bliver solgt inden jeg når at lægge dem i butikken.. Bare send en mail hvis du skal være kaninejer :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥