mandag den 8. juli 2013

I bedet ved terrassen..

..står den gamle jernkrukke her.
Jeg har haft den i nogen år og den har efterhånden fået en rigtig fin patina. 
Den står på et betondæksel, der ikke lige kan flyttes, men med krukken ovenpå og blomsterne omkring det, bliver det ikke ligeså fremtræden, som det kunne have været..


I bedet er der plantet "Astrid Lindgren" roser - I kan lige ane dem i baggrunden. De blomstrer lige nu og er bare så smukke - sammen med jernkrukken her, danner de et fint romantisk billede :0)


Krukken er plantet til med "tvillinge blomster", som jeg først rigtig har fået øjnene op for i år. Men det bliver bestemt ikke sidste gang at denne smukke sommerblomst komme i mine krukker - så fin..7 kommentarer:

 1. Så flott krukke. Og nydelige roser!

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud. Tvillingeblomst er også ret ny for mig. Super sød sommerblomst!

  SvarSlet
 3. De dæksler kan være frygtelige irriterende, men med noget pynt til at kamuflere dem, hjælper det :-)
  Tvillingeblomsterne er dejlige og står pænt længe. Jeg havde nogen sidste år, men i år er jeg ikke lige "faldet over" dem.

  SvarSlet
 4. Så smukt. Jeg er vild med jernurnen, den er så smuk med tvillingeblomsterne. Tvillingeblomsterne er også et must hos mig.
  Sommerknus.

  SvarSlet
 5. Hvor fint. Ja der er jo altid sådan nogle forskellige man gerne vil dække af som ikke lige pynter i en have. Men det er da lykkedes fint.
  Jeg skal faktisk på beton kursus den 14 sept hor jeg skal prøve at støbe fulge bade måtter havepynt pyntefliser mm i beton. Jeg glæder mig jeg tror de bliver mega lærigt..også syntes jeg at betonen passer godt til den franske boligstil...Kurset er i karlslunde og koster lidt under 200 kr. Det var noget jeg fald over på facebook og tæænkte det måtte jeg prøve...
  Håber I nyder den dejlige sommer som er her lige nu...Her er det kun Anders og ungerne der har fri i denne uge og i næste er vi begge afsted men fredag i næste uge går vi på ferie begge 2. Så glæder vi os til at være sammen alle 4...Vi skal jo til frankrig også bagefter til vildbjerg fodbold cup med Oliver og Rishøj BK.
  klem fra Tine

  SvarSlet
 6. Hvor er det en lækker krukke.! :-)
  God weekend

  Birgitte.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer :0)

  Tine - hvor lyder det bare spændende med det beton kursus! Så er det jeg godt kan ærgre mig lidt over ikke at være på FB ;0)Du må suge til dig og vise en masse billeder på bloggen.. Spændende med jeres tur til Frankrig - og fodboldturen ikke mindst

  Rigtig god sommer til jer alle
  kram

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥