fredag den 7. juni 2013

Pæon tid - og lidt om dagen imorgen..

Så er det tid til smukke pæoner igen..


Buketten her stammer fra mine forældres have, hvor min mor nærmest har en mindre en skærehave med pæoner - meget misundelsesværdigt ;0) 
Min egne pæoner er endnu ikke så langt fremme, så jeg må væbne mig med tålmodighed..

Imorgen skal vi have pakket "wrap" ( kort fortalt "vacumpakket" hø ) - det er første gang vi selv skal stå for hele processen! Det er lidt spændende, men det ser lovende ud :0) Gårdejeren har slået græsset og vendt det - og imorgen skal vi pakke det.. Tror det bliver hårdt arbejde, men også fedt hvis vi selv kan klare det..

Jeg håber jeg får tid til at lave et lille indlæg til jer - jeg kom nemlig på planteskolen forleden og fik købt nogle smukke rhododendron til bedet ved bænken.. Nu må vi se - indtil da..

..Rigtig god aften :0)6 kommentarer:

 1. Hvor er det en smuk buket. Er det en bonderose? - Mine pæoner er kun i kno endnu - og de springer nok ud, når min mand og jeg er på ferie i Sydfranrig - øv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Tak - jeg nyder den også, kan du tro ;0) Jeg tror det er en pæon - men skal jeg være ærlig, er jeg faktisk ikke helt sikker? Jeg har endnu ikke helt styr på forskellen på pæoner og bonderoser og om der er én? Måske er der nogle af jer andre læsere, der ved det..
   Ha' en dejlig ferie til Frankrig - det lyder skønt - selvom du "misser" dine pæoner ;0)
   God aften
   KH.

   Slet
 2. Heldige dig at du har en mor med så mange pæoner. Og god wrapning i morgen! Jeg har jo skiftet blog og har ikke fået lagt alle de blogs jeg plejer at følge med i, ind i min nye blogrulle. Men nu lægger jeg i hvert fald lige din blog ind :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig god arbejdslyst i morgen, der er noget helt specielt ved høarbejde, men hårdt arbejde, det er det :-)
  God weekend til dig!
  Susanne

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare smukke, kan godt forstå du er lidt misundelig på din mors pæoner.

  Vi gravede alle mine 15 pæoner op sidste år, da jeg desværre ikke kan holde til havearbejde med mine ledde, de vil ikke rigtig, når det gælder ukrudt og alt for hårdt arbejde, så dem har min svigermor fået og så er der blevet sået græs.

  Det er rigtig trist at de er væk, men samtiddig også bedre for samvittigheden, at jeg ikke har bedet som en stor byrde.

  Ha´en dejlig dag imorgen med jeres nye projekt:-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Elsker Pæoner, men mine er heller ikke så langt fremme endnu, som din smukke buket her. Håber i havde en hyggelig dag. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥