Gå videre til hovedindholdet

Planen er..

..at køre en tur til planteskolen i morgen tidlig ( inden alle andre får samme ide ;0)..) og så udnytte fridagen og det gode vejr til at være lidt i haven..

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at give den gamle bænk her en plads i haven - og jeg ved faktisk også lige hvor den skal stå.. 

Jeg har forsøgt at vise det her på billedet - så skal I bare forestille jer at der bliver ryddet lidt bagved ;0)

På billedet kan i, bag bænken, ane et æbletræ i blomst. Det er desværre væltet og kan ikke reddes, men smukt ser det ud.. Jeg kan godt lide at haven byder på forskellige oplevelser, når man går rundt i den - bænken her, er næsten helt skulpturel i sig selv - og siddepladser kan man næsten ikke få for mange af. Tænker også den vil være med til at understrege den lidt romantiske stemning, jeg gerne vil skabe i haven..

Uhm.. Kan næsten mærke hvordan det vil være at sidde her i solen og nyde ungerne lege i haven :0)

Bedet her bag bænken ligger tæt på "Børnehjørnet" - hvis I ser rigtig godt efter, kan I se gyngestativet øverst i billedet. Planen er at der skal plantes rhododendron og evt. træpæoner - husker stadig de smukke eksemplarer jeg så i Haveselskabets have på Frederiksberg:

Prøv lige at se de store blomster - det kunne da være smukt bag bænken ik?Har du mon nogen planer for fridagen imorgen?
Kommentarer

  1. Jep, skal i haven og se at få plantet de planter jeg købte til Malmö Garden Show i søndags :)

    SvarSlet
  2. Ojj så nyyyydelig hagebenk ! Den var flott !!! Jeg har en jobb å gjøre i hagen i dag ja... Fin dag til deg !

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.