Gå videre til hovedindholdet

Et par dage i sydens sol...

..ja ja ok - vi har ikke været over grænsen, men en forlænget weekendtur til Lalandia i Rødby ;0)
Men med vejret igår og den afslappede stemning føles det altså lige sådan..

Mmm denne her stol måtte gerne stå hjemme hos mig - skønt at sidde her og slappe af..

Det har været tiltrængt at hive nogen dage ud af kalenderen og bare slappe af og hygge sig sammen - ingen møder på arbejdet at forberede sig til, ingen lektier, ingen fodboldkampe, intet praktisk arbejde der skal klares - bare være.. SKØNT!


Der er ingen tvivl om at vi alle har nydt det og nu er der igen overskud til hverdagen ;0)

Herhjemme i haven gror alting lystigt - både det der skal og det der ikke skal... Jeg nøjes med at vise et par billeder af det der skal :0)

De smukke prydløg her står ved drivhuset og der er mange.. Jeg kunne godt tænke mig at flytte nogen af dem - har nogen af jer derude mon erfaring med det?


Nu venter næste uge - med endnu en fridag :0) - og god plads i løbet af ugen til lidt små projekter - både inden- og udendørs..

Håber I har haft en dejlig weekend
- det har jeg helt sikkert ;0)


Kommentarer

 1. Dejligt med afslapning og hygge. Det har vi alle brug for engang imellem, så vi kan lade op til hverdagens trængsler :-)

  SvarSlet
 2. Skønt at du fik ladet batterierne op ;-)

  SvarSlet
 3. Skønt med sådan en familieweekend. Du kan sagtens flytte prydløg. Jeg oplever ofte at en løg er kommet ovenpå jorden, eller har sået sig i gruset, dem flytter jeg ud i læhegnene. De sår sig vældig flittigt.

  SvarSlet
 4. Dejligt med en tur til sydhavsøerne... Og hvor ser det skønt ud i haven....Jeg går og kigger på om pæonener ikke snart springer ud....

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.