Gå videre til hovedindholdet

Smukke omgivelser

..det var, hvad ungerne og jeg var i igår, da vi var på besøg hos mine forældre for at bage julesmåkager.
 

Her følger lidt stemningsbilleder fra mine forældres have - tænkte I lige skulle have lov til at se den i vinteudgaven også ;0)
 
Her et kig fra marken op mod huset og haven..
 
Den smukke pavillon i "vinter-dress"
 
Bag bålstedet kan man ane den fantastisk udsigt over marken og ned mod det lille skovstykke..

Sneklædte buske og træer..
 
Det lille vandhul er begyndt at fryse til, men det lille springvand holder stand og skaber drikkemulighed for fasaner og småfugle i haven.
 
Et af havens fuglehuse - dette står dog i forhaven.
Min mor er meget flittig med at fodre fuglene og det resulterer i et rigt liv med småfugle, fasaner og egern. Det er meget hyggeligt at se på :0)
 
 
Vi havde en rigtig dejlig søndag hos mine forældre. Vi fik bagt - og prøvesmagt ;0) årets julesmåkager, så nu er der ikke nogen der behøver at gå forgæves, for at få en lille kage til kaffen..
Det er en tradition at vi kommer hjem 1. søndag i advent og hjælpes ad med at bage kager - det er rigtig hyggeligt og ungerne kan gå til og fra som de har lyst, lege lidt eller hjælpe morfar udenfor og min mor og jeg kan få sladret lidt :0) Skønt..
 
Hvis du har lyst til at se flere billeder fra mine forældres have kan du gøre det lige her
 
 
 
 


Kommentarer

  1. Sikke en dejlig have! Og pavillonen er bare skøn!

    SvarSlet
  2. Hvor er det smukt, den fine hytte må gerne flytte hjem i min have, har lige pladsen til den :-)

    Ha´en dejlig dag

    Knus Susi

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.