fredag den 30. november 2012

I morgen går det løs - og en lille let én..

Imorgen går det løs..
Så starter december måned og flere af jer er sikkert allerede igang med juleforberedelser - og har måske været igang noget tid ;0)


Herhjemme glæder vi os..
Vi glæder os til hjemmebag og godter, til julekalender og gaver - til at give og modtage ;0), til traditioner, til hyggelige sammenkomster med venner og familie og allermest glæder vi os til IKKE at skulle pakke flyttekasser ud. For sidste år ved denne tid, var vi nemlig ved at flytte ind her på Gården.. Ja tiden flyver! Men hvor er det bare dejligt at have god tid til at gå og pusle og pynte op..

Vi har pyntet en lille smule op allerede og ungerne har gjort klar på deres værelser, så nissen kan komme på besøg :0)
Imorgen skal vi bruge dagen herhjemme på at julepynte resten af huset ude og inde - og hvis vi er rigtig overskudsagtige - også lave havregrynskugler, men nu må vi se - det kan også være vi ender i sofaen med benene oppe og ser en julefilm :0)

Og så til det, med "en lille let én"..:
I sidste weekend var vi ude at spise hos gode venner og værtinden skulle selvfølgelig have en lille blomst..
Denne gang blev det en lille let én af slagsen - men det gør den bestemt ikke mindre sød, synes jeg..

 
Jeg bruger en del hyacinter her i december - særlig som værtinde gaver eller lign. De er lette at få fat i og så koster de heller ikke en formue ;0)
Denne gang fandt jeg en hvid lerpotte ( kunne også godt have været en rustik lerpotte, eller en "lattekop" a'la Green Gate ), som jeg plantede hyacinten i, lidt lav på for at dække jorden og til slut lidt fine bånd. Det er lidt svært at se farven rigtig på båndet, men fanktisk er den mere olivengrøn end guld - og rigtig fin til den grove snor..
 

Jeg har bare bundet båndet direkte rundt om hyacinten - enkelt men sødt..
Det ser også rigtig fint ud at gøre det samme med et lækkert bloklys i en rustik lerpotte.

Måske kan du bruge idéen, når du skal ud her i december - du skal i hvertfald være velkommen til at bruge den..

3 kommentarer:

  1. Du er bare vildt god til de fine blomster dekorationer! :)

    SvarSlet
  2. Sødt! Jeg har selv mange hyacinter i lerpotter, men ingen bånd. Jeg tror at jeg vil opruste med nogle bånd nu hvor julen nærmer sig ... Man kan i øvrigt også lægge en lille julekugle i potten som jeg har gjort på det billede jeg bruger som dagens julekalenderbillede ovre på min blog. Hav en dejlig weekend!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥