lørdag den 10. november 2012

Hygge på hylden

Der er kommet lidt nyt på hylden i entréen.. Lidt jul har stille og roligt sneget sig ind - ved godt det er lidt tidligt, men kunne ikke lade være ;0)

Et lille (jule)træ og lidt kogler har fundet vej.. På zinkhjertet hænger et fint håndlavet kort fra
Jeanne d'Arc Living.. Kunne bare ikke stå for det, da jeg så det i en forretning igår..

 


Jeg holder meget af lærkegrene - og kogler. De er fast indventar, når vi nærmer os jul. Både i kranse og dekorationer, men også bare en enkelt gren hist og pist, som her.. 

Vi har et enkelt lærketræ her på Gården og idag har jeg været ude at samle nedfaldne grene op. Jeg kunne godt tænke mig at have et par stykker mere, for jeg kan ikke lide at klippe for meget i det ene vi har.
Vi har også et fyrretræ - og ja det sviner lidt med alle de nåle, der drysser af - men det har altså nogle fantastiske kogler, så det får lov til at blive stående i haven og så er det bare med at få samlet sammen nu - de er nemlig også rigtig fine i kranse, dekorationer mv.


Her sidst på eftermiddagen blev stearinlysene på den lille hylde tændt ( det bliver dælme hurtig mørkt nu!!) og det ser bare så hyggeligt ud.
Jeg ved ikke med jer, men der sker bare et eller andet, når mørket stille kommer snigende og stearinlysene bliver tændt - man kommer helt ned i gear og slapper af..mmm jeg synes det er hyggeligt :0)
 
Rigtig god aften derude

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det rigtig hyggelig ud og ikke mindst flot .Knus og forsat rigtig dejlig søndag Else Fogt

  SvarSlet
 2. Jeg var hos søster flora igår og hun havde bundet en stjerne af lærkegrene. Den var rigtig fed og enkel
  Lidt lige som denne her jeg har fundet her: http://www.eckmannstudioblog.com/easb01/jul/7-december sådan en tror jeg også selv jeg lave det er vist rimelig overkommeligt.. Her er julen også så småt startet. Det er hyg og manden har spurgt om jule kasserne ikke snart skal ned han syntes det er SÅ hyggeligt

  SvarSlet
 3. Hej
  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  God Soendag
  Marie

  SvarSlet
 4. Det er da også så hyggeligt med det jul ... prøver nu at trække den lidt ;0)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud, skal da vist snart i omdrejninger med det Julepyntning.

  Knus Susi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥