Gå videre til hovedindholdet

Glimmerleg - for børn og voksne..

Forleden kastede ungerne og jeg os over en hyggelig lille formiddagsaktivitet ( storebror var hjemme, da han var skidt tilpas og lillesøster holdt sympati-fridag ;0)...) - nemlig "Glimmerkogler til ophæng".

Det er let at gå til - og mindre børn kan også deltage.
Du skal bruge lim, kogler og glimmer - masser af glimmer ;0)

Frem med kogler..
 
..lim på..
 
..og herefter glimmer..
Jeg valgte at sætte snoren på til ophæng allerede nu - så er der nemlig lidt at holde fast i..
 
 ..masser af glimmer hi hi - lige noget for lillepigen ;0)
Så skal koglerne tørre og så kan de hænges op - på juletræet eller i vinduet eller hvor man nu lige har lyst..
 
 
Jeg legede også lidt med glimmer - jeg holdt mig dog til det lidt mere neutrale - sølv - og nogle lidt større kogler. Nemlig pinjekogler..
 

Her har jeg også brugt alm. hvid skolelim ( dog fotyndet med lidt vand - så tørre den nemlig pænere op), som jeg har smurt på koglerne og herefter drysset med glimmer..
 
Så skal koglerne tørre og herefter sættes fast i potter med lidt mos under - måske disse potter eller også nogle rustikke lerpotter - har ikke helt besluttet mig endnu.
Man kunne også bare hænge en enkel kogle op i vinduet -det ser også fint ud..

 
 
Et lille tip til en hyggelig aktivitet sammen ungerne - måske er det noget for dig :0)
 
God fornøjelse
 

Kommentarer

  1. Så fint...elsker også pinje kogler...vindheks kunne også være fint under koglen, her laver jeg trommer på liv og løs....
    Tak igen for din fine kreation....Love it...
    :-*

    SvarSlet
  2. Jeg tror da straks jeg skal have fundet nogle kogler, som jeg kan glimmer-dekorere sammen med Oliver :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.