Gå videre til hovedindholdet

Gavepose

Jeg leger lidt med gaveposer i øjeblikket  - eller det vil sige jeg pynter dem lidt :0) Jeg har nemlig gemt de brune papirposer, man får i forskellige forretninger. Jeg synes det var synd at smide dem ud, efter kun at have været brugt en gang. Så nu får de "nyt liv" og bliver lavet om til gaveposer..
 

Til denne - lidt større udgave - har jeg brugt nodepapir, rustikt snor og et fint klistermærke. Det kunne også have været et glansbillede, lidt gran eller kogler mv.

 
 Jeg tænker der er uanede muligheder - det er kun fantasien der sætter grænser ik ;0)

Men personligt, så har jeg altså en svaghed for engle i forskellige udgaver.
 
Håber du kan bruge idéen
- God fornøjelse

Kommentarer

 1. Rigtig godt genbrug, den er bare så sød.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Dem genbruger jeg også altid... De er ged at give værtinde gaver væk i..når der er lagersalg hos isabellas så nuppet en extra eller 2 med... De er nemlig så gode at dekorere...

  SvarSlet
 3. TAK FOR EN VIRKELIG GOD IDE.
  Det rå og det fine ... jummi.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 4. Fin idé! Jeg har lige fundet din blog og har meldt mig som fast læser, for det er da en dejlig blog du har! Jeg sætter dig også på min blogliste. Jeg har selv for ganske nylig lavet en blog, og det er faktisk ret sjovt :-)
  Hilsen Nana

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.