Gå videre til hovedindholdet

Vi arbejder hårdt..

for at blive færdige til indflytning inden 1. december :0) Vi har nemlig fået udlejet vores lille byhus - til min svoger og svigerinde endda! Så det bliver i familien ;0)
Meen vi har også lidt sved på panden - og med min eksamen på torsdag, ja så er der rigeligt at se til, så derfor er der ikke så megen aktivitet her på bloggen, som jeg godt kunne ønske mig - men jeg skal nok komme godt igen - smiler..

Men I skal da ikke snydes for lidt billeder ude fra Gården - dog i lidt dårligt lys, så det må I lige bære over med..

Den nye trappe er kommet op - den er helt hvid - derfor det "fine" brune pap på trinene..
- se lige bort fra væggen i baggrunden ik ;0) Den ER på "to-do" listen - smiler..

Ja, det var så den gamle trappe!
Skønt ikke at være ved at få et hjertetilfælde når lillepigen "jeg kan selv", skulle ovenpå :0)

På 1. salen er vi så småt ved at nå i mål. Malerarbejdet er tæt på færdigt, der er lagt nye gulve og de gamle spær er blevet ordnet - de er bare blevet super flotte!


Det er svært at se, men der er skåret nummer ud i hvert spær - en detalje, vi selvfølgelig har valgt at beholde..

Her er vi på lillepigens værelse - som I kan se blev det ikke til tapet i denne omgang, men i stedet en væg med lyserød maling - i ægte prinsesseværelse stil ;0)
Jeg har fundet lidt mere til at understrege stemningen, men det må I lige vente med at se, men lillepigen er GLAD!!

I øvrigt kan jeg lige fortælle at sønnens brændende ønske om en rød væg, bliver til virkelighed, så han er også rigtig GLAD - men det tog altså liige lidt tid at overtale farmand, men nu har han overgivet sig..
Skal nok vise billeder, når værelserne er klar

I øvrigt er ungerne ikke de eneste der er glade - det er jeg også :0) Jeg har nemlig fået bordplade op på arbejdsværelset, så nu begynder det at ligne noget - men I får altså kun det billede her, for det flyder med flyttekasser, der er ved at blive pakket ud - måske kan jeg vise nogle flere billeder imorgen..


Ja, det var lige lidt søndags update herfra..

Håber I alle har haft en skøn weekend

- husk det er på tirsdag jeg trækker vinderen af min Give Away, så hvis du ikke har nået at lægge et lod i puljen, kan du nå det endnu..

God aften



Kommentarer

  1. Hvor ser det godt ud:-)
    Glæder mig så meget til at se billederne, når det hele står klar.
    Held Og Lykke med eksamen på Torsdag.
    Den klare du da lige på en studs...smiler...

    Knus Susi

    SvarSlet
  2. Det er en super flot trappe i har fået sat op:)
    Hvor bliver det spændende for jer, at flytte på gården- også lige i julemåneden:) ... Mon der bor nisser på Gården?:)
    God dag til dig og dine...
    Knus fra Mette

    SvarSlet
  3. Først vil jeg ønske dig held og lykke med på torsdag, er sikker på du klare det i fin stil.
    Men det er altså også super spændende at følge jeres byggeri, jeg glæder mig SÅDAN til at "kigge" med, man kan sagtens begynde at se det tager form.
    Og jeg forstår også din glæde over dit krearum, nøjh det bliver godt.
    Knus Jo

    SvarSlet
  4. Åh tak for jeres søde kommentarer -de varmer :0)
    Jeg glæder mig til at vise frem, når det hele er på plads - men jeg kan kommer nok også til at vise lidt flere "undervejs" billeder ;0) Men man skal da lige vende sig til at det bliver hurtigt mørkt nu! Var lige ude og "nulre" lidt på arbejdsværelset, men billederne blev bare ikke så gode fordi det begyndte at blive mørkt - æv..
    Men dejligt ENDELIG også at kunne pakke ud og indrette - smiler..
    Ha en dejlig aften
    Kram herfra

    SvarSlet
  5. Hvor bliver det godt for jer, når i kan flytte ud i jeres nye hjem :-)
    Det ser så fint ud alt det i går og laver.

    Glæder mig vildt til, at det bliver vores tur til at flytte på landet.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.