mandag den 31. oktober 2011

Bare lige forbi..

-  for at sige:

Velkommen til nye læsere
- hvor er det dejligt at I finder vej hertil og har lyst til at blive "hængende"

Tak for dejlige kommentarer
- det er altid rart at vide, hvem der har lagt vejen forbi og det gør mig glad, når I har tid til at lægge et par ord med på vejen ;0)RIGTIG GOD AFTEN


4 kommentarer:

 1. so a loveley place, greeting irma

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg blev ret nysgerrig, da jeg søgte efter dekorationer med lærkekogler og fandt din blog. Jeg har netop været i skoven og samlet en masse kogler og da jeg så dine kranse, tænkte jeg, at de selvfølgelig skal bruges til det. Nu er spørgsmålet så, hvad har du bundet kransen på?
  På forhånd tak.
  Vh. Pia

  SvarSlet
 3. Hej Pia
  Dejligt du fandt vej forbi :0)
  Er lige i tvivl om hvikle kranse du mener, men de store binder jeg på en halmkrans og til de små, laver jeg selv en lille krans af tråd, som jeg så binder koglerne på.. Glad for du kunne bruge inspirationen - god fornøjelse :0)

  SvarSlet
 4. Hej igen. Tak for dit svar, jeg havde lagt mærke til en lille krans med lærkekogler, du havde hængt på en lygte. Det så bare så fint ud, så jeg tænkte, at jeg ville kopiere din ide:o)
  Jeg vil kaste mig ud i forsøget med at binde en krans på tråd og takker for din hjælp. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til din blog, som jeg nu har bogmærket, så den er nem at finde.
  Vh. Pia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥