søndag den 9. oktober 2011

Kastanjetur

"Jeg har lommerne fulde af kastanjer" - den sang kunne ungerne og jeg sagtens synge med på idag. Vi har nemlig været på efterårstur med en god veninde og hendes skønne unger, mens fædrene spillede fodbold.
Turen gik til Vallø Slotspark, der ligger i nærheden af hvor vi bor. I parken er der en hel allé med kastanjetræer - så vi har rigtig fået samlet..

Her følger lidt billedspam fra en skøn dag:


Vallø slot i alt sin pragt
Skønne omgivelser og dejligt selskab - så bliver det ikke meget bedre vel ;0)

Lillepigen var en ihærdig samler..

 - Hele kurven er nu fuld af smukke gyldne kastanjer..
Udover en hel hord af kastanjedyr, har jeg også en plan om at lave en krans, men skal bare lige have fundet en halmkrans først... Hmm hvor det mon jeg lagde den ..!

Håber du har haft en dejlig søndag.

3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Vallø slotspark er et skønt sted at gå tur eller lave sig en lille skovtur for den sags skyld. Jeg kommer der selv af og til ;o))

  SvarSlet
 2. ....Og jeg vil gi´en til dig..tra la la la la :o) Det ser ud til og ha´en skøn tur...Her på matriklen har vi "dem" i skåle - kurve og ja oppe og nede..
  Knus og go´tirsdag aften

  SvarSlet
 3. Hold da op, de kastanier, I fik hapset. Det er ren rigdom. De er så smukke. Der er minder ved kastanier... pandekager med brombærsyltetøj og hygge ved varmen, imens vi lavede kastaniedyr.

  Klemklem

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥