mandag den 24. oktober 2011

I ved det godt ik?

Idag er der præcis 2 måneder til juleaften ( det vakte stor lykke, da jeg nævnte det for ungerne i børnehaven idag - smiler ) 
Uhm! jeg holder meget af julen og i år bliver det noget helt særligt - vi skal nemlig holde juleaften for første gang - det er meget stort synes jeg, men jeg glæder mig også..

Sidste års juleoppyntning i den lille gård ved hoveddøren

Jeg glæder mig også til at lave forskellige juledekorationer og julepynte på gården.
Jeg er i fuld gang med at samle kogler og andre lækkerier fra naturen - som I allerede ved, kan jeg rigtig godt li' at gøre brug af naturens materialer..


Derudover har jeg lidt andre små kreative juleprojekter - jeg er faktisk gået lidt igang, men det må I høre mere om i et andet indlæg ;0)


Hvad med jer - tænker I mon på jul?

5 kommentarer:

 1. Det ser jo knald godt ud, du kreative gårdejerinde:0) OM jeg tænker JUL, ja det kan du lige tro jeg gør!!!...Kælderen er allerede pyntet godt op med varerne som så skal sælges til julemarked d.3 december... Rensdyr, grise og snemænd er syet - og et par gæs skal også være klar til Butikken!:)
  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på af fine ting i år!:)
  knus fra Mette

  SvarSlet
 2. uhmmm ja, juletid - jeg er jo desværre ikke den store ørn til blomsterdekorationer og dekorationer i øvrigt så det er jeg ikke begyndt at tænke på endnu. Til gengæld er jeg, for første gang nogen sinde, kommet i gang med at producere julegaver. Har en drøm om at vores julegavebudget skal holdes på et nogenlunde plan. 2 år på dagpenge er efterhånden ved at have sat sine tydelige spor :o)
  Har egentlig altid godt kunne tænke mig det med hjemmegjorte gaver, er bare ALDRIG kommet i gang i tide, det er jeg i ÅR!!! :o) :o) :o)
  Håber missionen lykkedes.
  Glæder mig til at få samlet dekorations-inspiration her inde hos dig.

  De kærligste hilsner
  Jill

  PS: dejligt at have fået tid til at kommer her ind og snuse, der er gået alt for lang tid siden sidst.... kan jeg se ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud..
  Ja! jeg elsker Julen, men venter lige lidt endnu med at pynte op.
  Imens leder jeg efter lige det Julepynt, som jeg ønsker mig.
  Eller laver noget selv...

  Så lige pludselig går jeg amok...smiler...

  Ha´en dejlig aften og dag imorgen.

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også julen og nyder den mindst lige så meget i oktober og november. Lige nu er jeg godt i gang med julepynten, så hæklenålen gløder :-)

  Og ja, de første kogler er samlet ind. Skønt.

  God aften.

  SvarSlet
 5. Tusind tak for gaven Karina, det var så dejligt at få besøg af posten:-) Det var en rigtig fin gave, nu håber jeg bare at der er nogle andre der vil være med. Jeg går straks i tænke boksen og finder på en gave til dig:-)

  Louise

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥