Gå videre til hovedindholdet

Ny krans til havelågen

Jeg vild med tulipaner - og har tidligere leget lidt med dem på løg..

Nu har jeg leget lidt igen og brugt dem til denne forårskrans til havelågen..
Den drillede mig lidt, men synes nu egentlig den er blevet ok..

 - ja jeg ved godt den ikke hænger på havelågen -men den skulle lige vaskes ned først ;0)

Her lidt tættere på..

Kransen lavede jeg af "affaldsgrene" som egentlig var på vej til den store bunke af haveaffald ude på gården - men tænkte at de ville være gode til en krans..

Resten af søndagen skal bruges udendørs i det fantastiske forårsvejr! - og så skal jeg altså på jagt efter nogle stedmoderblomster så der kan komme lidt liv i krukkerne derude..

Rigtig dejlig søndag

Kommentarer

 1. Det ser rigtig fint ud. Her hos os nyder vi også forårsvejret. KH Christina.

  SvarSlet
 2. Rigtig sød og forårsagtig krans. God ide med tulipaner med løgene.

  Forsat god søndag. Kh Mette

  SvarSlet
 3. Den er duleme flot - og helt sin egen.
  Hvor længe mon tulipanhovederne kan holde sig pæne?

  Glædelig søndag.
  Kirsten

  P.S.: Se evt. påskegaven på min blog.

  SvarSlet
 4. Det ER såååå skønt at foråret er over os- og i hvor har det været dejligt at være ude at ordne krukker mm. ude i haven i dag!
  Rigtig god søndag aften til dig,
  fra Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.