Gå videre til hovedindholdet

Forårsfornemmelse

Uhm det lugter lidt af forår gør det ik?
Ja jeg ved jo godt at der formentlig stadig når at komme et ordenlig læs sne, inden vinteren er slut - men derfor kan man jo godt drømme lidt ik ;0)

Idag har jeg puslet rundt udenfor og ryddet lidt op og forsøgt at skabe lidt forårssteming hist og pist..

På det lille bord i gården er der kommet en buket tulipaner, en hyacint og i kronen har jeg sat en perlehyacint.

Efter inspiration herfra har jeg bundet tulipanerne med løgene på og så stillet dem direkte på bordet.
Det ser rigtig fint ud, synes jeg.

Et par sylteglas med fyrfadslys i, byder velkommen ved hoveddøren.

Her er det bordet ved havelågen, der har fået lidt fornyelse..

Kassen med hyacinterne er fra jul og så er der kommet lidt perlehyacinter og tulipaner til.
Tulipanerne her er ligeledes på løg og så er de sat i denne flettede kande..

Bagerst i haven står dette bord. Her er mos kuglerne fra jul flyttet ned. Synes sagtens de kan pynte lidt endnu. De har også fået selskab af en hyacint og en lygte til fyrfadslys..

Nu vil jeg læne mig tilbage, snuppe en kop kaffe og se en film sammen med resten af familien ;0)

God søndag

Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud!:0)

  SvarSlet
 2. Det ser bare KANON flot ud, hold da op. Jeg bliver helt syg for at komme ud og lave noget lignende, men tror jeg venter. Har på fornemmelsen at der kommer mere sne :-(

  SvarSlet
 3. Du laver altså nogle sindsyge flotte dekorationer. Du må have grønne fingre.... Ikke bare grønne, men neongrønne med de evner du har:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud- jeg er fuld af forundring over dem der formår at pynte så prydeligt i deres haver, jeg ejer desværre ikke den evne, men så nyder jeg godt af alle de fine billeder her i blog-verden :o)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det altså hyggeligt ud, man bliver i så godt humør.
  Jeg er i det hele taget en ivrig læser af din blog

  SvarSlet
 6. Kære allesammen
  Tak for jeres søde kommentarer - det gør mig rigtig glad :0)
  Ha' en rigtig dejlig dag

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare lækkert ud, man bliver jo totalt forårs kåd. Jeg er vild med ideen med at lade tulipanerne stå med løgene på. Og så er du blevet grunden til at mine to klapborde (som det du har ved havelågen) alligevel ikke ryger til storskrald, de skal da med i kolonihaven til foråret. Mange forårshilsner fra Køge

  SvarSlet
 8. Hej Betina
  Ja vores klapbord skulle egentlig også have været videre, men jeg synes egentlig også det fungerer fint at det nu har fået plads udendørs ;0)
  Så kan godt forstå at du tager dem med i kolonihaven :0)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.