lørdag den 23. oktober 2010

Vinterstøvlerne er ENDELIG i hus

Så lykkedes det endelig! Nu har begge børn fået vinterstøvler. Det holdt hårdt - det er nemlig ikke bare sådan lige at finde sko og støvler til herlighederne ;0) Vores søn har nemlig smalle fødder og vores datter har brede fødder - nogle ville måske kalde dem lidt småbuttet :0)
Men nu er de i hus - så nu er vinterudstyret i orden.


Det blev til et par Naturino og Angulus


Var ellers en lille smule skeptisk ved at købe Angulus - ikke fordi der er noget galt med dem - tvætimod.. Hun har haft dem både i sandaler og sko - men netop skoene så sådan her ud efter kort tid:

ÆV!

..Og hvordan mon støvlerne så ville se ud efter et par dage - og så nu hvor hun skal starte i børnehave??
Men i virkeligheden er var der ikke så meget at betænke sig på, da det er det mærke der sidder bedst på hendes fod ;0)
Men jeg og skodamen talte lidt om det. Jeg gav udtryk for min ærgelse over den manglende farve på snuden, hvortil hun fortæller at man kan købe sko creme med farve.. Jeg havde jo bare pudset med neutral farve.
 Altså jeg er godt klar over at man kan få sort og brun skocreme - men det er helt ny verden for mig at det også fås i bl.a. lilla.. Så nu er vi indehavere af 2 bøtter skocreme i lilla - lys og mørk, 1 bronce farvet ( til moderens støvler.. ) og så den obligatoriske sorte..
Ja ja man skal jo lære hver dag ;0) Og nu er jeg ikke så bekymret længere, for se lige hvordan skoene så ud efter at have været i kontakt med den mørke lilla skocreme :0)Men bare for at være lidt på den sikre side, har vi også investeret i et par termo gummistøvler til den unge dame ;0
Bare til de dage hvor det er rigtig smattet...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥