onsdag den 20. oktober 2010

Efterårsferie

Vi har, som så mange andre, efterårsferie i denne uge. Det er ikke helt efter eget ønske, at valget faldt på lige netop denne uge, men når nu daginstitutionerne har lukket såh....
Men dejligt det er det altså - uanset hvilken uge det er ;0)
Indtil videre har vi lavet forskellige ting. Vi har været en tur i skoven og set hvordan den begynder at forandre sig, fundet grankogler mv. og børnene har brugt kræfter på at klatre i træer og løbe op og ned ad bakkerne..
Men der har har også været plads til at sidde i nattøj og se "morgenhår" godt op ad formiddagen :0) Det er dejligt der ikke er noget vi skal nå, andet end at slappe af og hygge os sammen..

Der har været gang i forskellige kreative projekter:


                                          
        
  Den svære kunst i at få sat perlerne,
hvor man gerne vil ;0)
Det gælder om at holde tungen lige i munden..

                 Når nu ens far er vild med biler, hvad andet kan man så tegne end en monstertruck!!
Vi har bagt knækbrød - eller kiks om du vil ;0)


Man tager ovenstående..

..og hælder sammen i skålen..


..rører godt..


..ruller ud....og vupti - efter en tur i ovnen ser de sådan ud! UHM!!

Opskriften har vi fået af en god børnehave veninde og hendes mor - TAK..


Vi har sørget for at fuglene har fået mad - nu bliver det spændende at se hvor mange der lægger vejen forbi i år? I vores hæk bor der et hav af gråspurve og de plejer at benytte foderbrættet flittigt, men engang imellem bliver der også plads til lidt andre fugle.. nu er der i hvertfald gjort klar..


Så er der mad..

-masser af mad..

..og vand - så nu kan de bare komme..


Nogen gange er det rart bare at kunne drømme sig væk i sit eget univers og tænker på de ting man godt kunne tænke sig :0)


Åh hvilken fryd! Det nye LEGO blad er kommet. Og på tide, vil moderen nok sige, fordi det andet var da også næsten slidt op...Jo vi nyder skam ferien i fulde drag..
Imorgen skal ungerne holde hyggedag sammen med mormor - og jeg skal holde hyggedag alene. Det sker sjældent - men nu var det tid. Så tak søde mor fordi du hygger med mine børn, mens jeg tager en "afslapningsdag"..

God aften

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥