Gå videre til hovedindholdet

På tur til det jyske

Sidste lørdag var jeg en tur i det jyske.


 Målet var firmaet Jeanne d'Arc Living, som bla. producerer Vintage Paint kalkmaling, som jeg jo forhandler i butikken.


Jeg var inviteret på kursus i netop Vintage Paint.


Dem som kender mig, vil vide at jeg ikke er særligt begejstret for broer - og da slet ikke af den størrelse som Storebælts broen har!
Jeg har kørt over den tidligere, men har altid haft en med ved siden af, til at holde snakken gående, når broen skulle forceres ;0)

Men denne gang var jeg alene - helt alene og vejret var jo ikke lige med mig..regn og blæst - men heldigvis ikke som sidevind! 
Jeg klarede det! - både ude og hjem og jeg føler mig faktisk ret sej..ja, jeg ved jo godt at der er mange, der kører over den bro hver dag og nok vil synes jeg er en smule pjattet - men for mig betød det alverden :0)

Nå..men tilbage til kurset.
Vi arbejdede med forskellige patinerings former, forhøjede stencils og overførsel af motiver. 
Det var et super lærerigt kursus og jeg glæder mig til at vise teknikkerne, næste gang jeg selv afholder workshop i butikken.


Showroomet var også åbent...


 - det er altid rart at se varerene "live" inden bestilling. Der var da også flere ting, der fristede og som formentlig kommer hjem i løbet af foråret ;0)
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.