Gå videre til hovedindholdet

Der sker en masse!

Så blev det forår - eller ihvertfald marts ;0)
I skrivende stund suser det godt udenfor, men vi har jo snuset lidt til sol og lidt varmere vejr - og jeg drømmer om mere.


Fuglene synger, erantis og vintergækker blomstrer i haven - og i "multirummet" (som stadig ikke har fået en andet navn) sker der en masse!


Der er blevet gravet ud, lavet kloak, fyldt grus på, lagt flamingo, og gulvarmerør og så har vi haft besøg af lastbil med beton, så nu er der gulv ( jubii).


..alligevel rimelig smart med sådan et transportbånd, der kan transportere beton, så ingen skal køre med trillebør!


..så skal det hele glattes ud..


 Der er kommet døre og vinduer i.. - og i disse dage er der ved at blive lavet vægge til det lille bade værelse og gangen, der skal forbinde rummet med butikken ( snart med kundetoilet..).

 ..se lige med lys..


Det bliver et fantastisk rum - og nu kan man rigtig se, næsten dag for dag, hvordan rummet tager form.


Jeg skal nok holde jer opdateret - teknikken har drillet lidt her på det sidste, men nu er der vist styr på det igen :0)
Kommentarer

 1. Så utrolig spennende med alt som tar form hos deg. Når skal du åpne butikken? Ha en fin uke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja..det er så spændende og svært at vente, til det hele er færdigt..
   Butikken er åben - den gemmer sig bag den store væg til højre for væggen med alle dørene.
   Rummet her skal bruges til workshops og andre events - og når vi holder store fester mv i familen ;0) Men det er også her der kommer til at være adgang til kundetoilet - det bliver virkelig godt :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.