Gå videre til hovedindholdet

Vi nærmer os..

Dagene suser afsted og vi nærmer os juleaften.
I går fik vi juletræ og idag har datteren og jeg pyntet det.


Juletræet er en smule anderledes i år. Vi har nemlig købt et juletræ med rod og planen er at vi skal "genbruge" det, indtil det er blevet for stort til at have stående 😉


Julepynten er det samme som altid - og hjertet her er en gave fra yngstebarnet. Nøje udvalgt på julemarked for et par siden. Det er jeg meget glad for - og det har fået en plads øverst i træet, hvor det er i sikkerhed for vores nyeste familiemedlem "Biver".


Biver er en "omplaceringskat", der nu har fået nyt hjem hos os. Hun er sød og rar, men fuld af krudt - og vi er lidt spændt på om hun kan lade træet være.. men det må tiden jo vise.. 
Nu er juletræet ihvertfald pyntet og klar til at gaverne kan komme under ❤


Kommentarer

 1. Fint ser det ud! Træet er nok ikke så nemt at vælte når det har klump underneden (jeg tænker på Biver :-) ). God jul til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana.
   Nej jeg håber også det står lidt bedre fast, når det er med rod ;0) Indtil videre har det fået lov at stå, der er kun lige en enkelt engel, der har fået et potedask :0)
   - og rigtig glædelig jul til dig.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.