Gå videre til hovedindholdet

1.december

Så blev det første december - endeligHerhjemme har yngstebarnet glædet sig og talt dage ned.."mon også nissen kommer med gaver i år..?"
Det gjorde han ;0) jeg nyder at hun stadig tror..selvom det nok synger på sidste vers..storebror har luret det - tilgengæld er han en fantastisk medsammensvoren .. selvom nissen også godt kan finde på at drille ham..


Der er næsten pyntet færdigt..jeg nåede køkkenet i går aftes, så det var klart - som det plejer- når børnene står op og vi skal hygge ved morgenbordet ❤
Sokkerne hænger på trappen og de fleste Maileg nisser bor også her i køkkenet. Her er den røde farve gennemgående..


I stuen er der knapt så mange farver, men stadig ret jule hyggeligt.
I år har vi kalenderlys både i køkkenet ( et traditionelt med tal) og nu også her i stuen. En af de absolutte bestsellere i butikken denne jul, er lys med tal på - et lys til hver dag. Det er en ret sød ide, som jeg heller ikke kunne stå for.


Et glas med låg og holder til lyset fungerer både som stage og som opbevaring - heri står de resterende lys og venter på tur ;0)
Fint og enkelt..


Jeg håber I også har fået en dejlig start på december ❤

Kommentarer

 1. Er da totalt vild med det glas til kalender lys. Det må jeg eje til næste år. Hvor må det være dejligt med julehygge og nissedrilleri sammen med børnene. Det er efterhånden et par dage siden her ;)

  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er det ikke bare smart :0) Man kan også få det med hvidt låg- så er det bare til kertelys, men det er nu også virkelig fint ❤
   Åhh det er så hyggeligt med nisse drillerier, men jeg tænker vi nok er på sidste år..nu må vi se ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.