Gå videre til hovedindholdet

Små glimt fra ugen..

Denne uge har været uden de helt store planer - dog med en enkelt fødselsdag ;0)

Jeg har passet min lille niece, fordi hun var syg.. endnu en fordel ved at arbejde hjemme - så dejligt at kunne hjælpe lidt..


Vi har holdt vi fødselsdag for sønnen, der nu kan kalde sig teenager! Store knægt ❤
Som altid dækkede vi hyggeligt morgenbord og om aftenen kom der gæster til spisning.  


Sønnen havde bestilt kiksekage til dessert, så jeg har haft debut som "kiksekage bager"..
Jeg fandt en opskrift på Arlas hjemmeside. Det var forbavsende let at lave og smagte dejligt ;0)

..der var lidt tilbage, som jeg kunne snuppe til min kaffe idag..mmm

Jeg har brugt en del på "hjemmekontoret" og opdatere webshop, planlægge workshops og udvikle nyhedsbrev - det skal jeg nok fortælle mere om, når det bliver klart.


Idag - eller rettere i morges, var jeg en tur på Grønttorvet,  hvor disse skønne tulipaner er købt. Altid en god måde at starte dagen på.


Nu står weekenden for døren- vejrudsigten lover stadig mildt vejr, så jeg satser på at smutte i haven og finde flere små forårsbebudere. .


God weekend ❤

Kommentarer

  1. Stort tillykke med sønnens fødselsdag, altid hyggeligt at fejre.
    Her bruges også en del timer på kontoret for tiden, der er meget der skal opdateres til den kommende sæson.

    Kærlig hilsen Anette

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.