Gå videre til hovedindholdet

Oprydning

Det triste januar vejr og tomheden efter decembers julepyntning, sætter gang i oprydningen hos mange, tror jeg..
Herhjemme er da der også flere forskellige oprydnings projekter ;0)


Det første er tæt på at være færdigt. Det er butikken, der har været gang i - og endnu engang har min mor været klar med en hjælpende hånd - mange tak for det :0)
Der er blevet ryddet op og rykket rundt. Disken har fået ny plads og skabt lys og luft i det rum den tidligere stod i - nu står den i det "gamle butikslokale" og det er bare blevet så godt.


Elsker den "udsigt" der er fra disken og ind i det "nye butikslokale".

Egentlig var det ikke det, der var oprydningsprojektet - næhh.. det var baglokalet, hvor der nu er blevet lavet plads til et fint pakkebord og reoler med plads til binderiartikler mv..
Det er virkelig rart, når man kan sætte flueben ved færdige projekter - særligt, dem der gør hverdagen ( og i dette tilfælde arbejdsdagen ) lidt lettere ;0)

Prøv i øvrigt lige at se kurven på billedet til højre - det er sønnen, der igen har været betænksom i "Håndværk og Design" timerne og lavet en fin kurv til mig - .."det er til alle dine ting, når du binder blomster mor.." Åhh altså 💓

Kommentarer

 1. Hvor ser det skønt og dejligt ud :) Og gaver med tanke og omtanke er bare de bedste! :)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud, jeg må vist hellere snart kigge forbi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther - ja, det kunne være hyggeligt :0)

   Slet
 3. Hvor ser det bare smukt og hyggeligt ud. Og sikke da en skøn kasse fra din søn. Hvor er han betænksom.
  Og en sød mor der lige kan give en hånd med. Det er da skønt.

  Rigtig god weekend
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lone :0)
   Ja hun er guld værd hende min mor ;0)
   - ja, det var ret betænksomt af ham. Jeg blev også meget glad..
   Ha' en dejlig weekend
   KH.

   Slet
 4. Tusen takk for spor fra deg .
  For en fin butikk . Trives veldig i desember ,men skal innrømme at januar og er veldig fin . Deilig med friske ark .
  Ha en fin helg .
  Klem Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :0)
   Ja december er dejlig, men det er også rart at starte på en frisk i januar..;0)

   Slet
 5. Uha det ser fint ud. Rigtig hyggelig butik og hvor er det skønt at rykke rundt på tingene.
  Så skøn en træ kasse du har fået. Virkelig genial.
  En hjælpsom mor også. Det er fantastisk når familien træder til. Det er en rigtig familie så.

  Smuk søndag
  Charlotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.