Gå videre til hovedindholdet

Allerhelgens aften

Idag er det sidste dag i oktober - og samtidig Allerhelgens aften eller Halloween om du vil ;0)
Jeg ved ikke hvor pjattet jeg er med selve "Halloween delen" altså det her med man skal klæde sig ud, men delen med at tænde lys og måske mindes dem man har mistet, kan jeg godt li.
Læste forleden at kelterne i tidernes morgen, mente væggen mellem den underjordiske verden og den overjordiske verden var speciel tynd på denne aften. Derfor var det et godt tidspunkt, hvis man ville have kontakt til de døde..
Hvem ved..jeg sender ihvertfald en kærlig tanke til min mormor i aften ❤
Børnene herhjemme er vilde med Halloween og de var også planen at ældste barnet skulle have været på "slik eller ballade" tur, men han er desværre blevet syg.
Yngstebarnet er stadig, synes moderen, for lille til at vandre rundt i byens gader - istedet har vi alle hygget med dejlig familie middag hos mormor og morfar - og det er nu heller ikke så skidt ;0)
Men næste år går den ikke længere..så må de afsted...uhh. .
Rigtig dejlig aften - med eller uden ballade 👻

Kommentarer

 1. Så hyggelige billeder. Og jeg har det som dig, hellere hygge end udklædning ;0)
  Rigtig god bedring til ældste barnet
  Ønsker jer en dejlig dag

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.