Gå videre til hovedindholdet

Formland efterår'17

Den forgangne weekend bød på et besøg på interiør og designmessen Formland i Herning.
Jeg har efterhånden været der et par gange og endnu engang havde jeg min gode veninde under armen.
Vi havde i år booket en overnatning gennem Airbnb. Det var lidt specielt, fordi det var et værelse i et privat hjem, vi boede i.
Men det faktisk rigtig fint og Bonnie, som vores værtinde hed, forkælede os til den helt store guldmedalje :0) Vi talte faktisk lidt om det var som at være på besøg hos en tante eller lign. ;0)

Søen her lå lige i "baghaven" til vores vært..

Når turen går til Formland er det for at hente inspiration, se hvad der "rør" sig, hilse på "gamle" leverandører og måske finde nogle nye spændende ;0)

Vi sætter to dage af, for man bliver så mættet af alle de indtryk man får, når man går rundt og taler med en masse mennesker og mærker  - og måske smager på tingene..uhhmm "Food" området er klart en favorit :0)


En anden favorit er de små lækre spisesteder, som vi naturligvis også besøgte - for "..uden mad og drikke..".
Vi fik nød bl.a. en lækker kage til vores eftermiddagskaffe i et lille "café hjørne", som Nikolaos Strangas stod for.. Vi blev ikke skuffede..mums..


De sidste par gange vi har været afsted, har jeg været lidt skuffet over den inspiration, jeg har kunne hente med hjem til min lille butik - men en af de stande, der altid er utrolig flot er Bgreen. Et firma der handler med forskellige typer potter, krukker og andre lækkerier til planter..


Her er altid et væld af smukke planter og de er så dygtige til at præsentere deres produkter.. meget indbydende..Jeg var naturligvis også forbi et par gamle kendinge og hilse på - her havde jeg dog bestilt de fleste varer hjemmefra, men det er nu alligevel rart at se tingene "live", samt hilse på sælgerne..

..glimt fra Ib Laursen..

..og fra Chic Antique..


..og altid hyggelige Maileg..


..som altid med en masse skønne sager til børn og barnlige sjæle :0)


En fin messe og en dejlig venindetur. Den lange køretur gør, at vi rigtig kan få vendt hele "verdens situationen" .. smiler..

..glimt fra udendørs området..
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.