Gå videre til hovedindholdet

Hjemmehygge

En af de ting jeg holder mest af ved at gå hjemme, er at vi nu ikke længere skal bekymrer om "barns sygedag". Det er selvfølgelig stadig ikke rart når de er syge, men nu kan de bare være herhjemme med god samvittighed ;0)


Igår var det datteren, der var hjemme med småfeber og utilpashed og idag var det så storebrors tur til at være influenza ramt.


Derfor har dagene været stille og rolige, med varm te, lidt hjemmebag og hygge.. Lige som det skal være, når man ikke er på toppen.


Ind imellem har jeg kunne arbejde lidt med butikkens webshop. Computeren står jo i stuen nu, så jeg er i nærheden, hvis de skulle få brug for noget. Det er slet ikke tosset, med sådan en hjemmearbejdsplads..

Det søde penalhus er i øvrigt fra butikken - det er et nyt mærke, jeg har fået hjem i butikken - Gamcha hedder det. Det er håndlavet filtprodukter til børn, lavet af kvinder i Nepal. Gamcha hjælper med at skabe arbejdspladser til kvinder, der sjældent har de samme vilkår som mænd. Meget fint at kunne hjælpe lidt der, synes jeg :0)

Hvis du er blevet nysgerrig kan du se produkterne fra Gamcha lige her

Kommentarer

 1. Åh, det lyder ellers dejligt, sådan at gå hjemme! Det ville jeg ønske, at jeg gjorde.... Når vi har barn syg forholder det sig sådan her: http://skøreliv.dk/?p=391
  Ikke altid lige kønt....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du kan tro jeg også værdsætter det :0)
   - kiggede lige forbi din blog og har stadig lidt ondt i maven af grin! ;0) Hvor skriver du godt - tak for linket..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.