Gå videre til hovedindholdet

Workshop

I går havde jeg en hyggelig krea - workshop i butikken.
Jeg nyder virkelig at afholde disse aftener. Det er så fedt at se hvordan deltagerne bliver inspireret, både af de viste modeller, men også af hinanden. Snakken går og der er god stemning - alle er samlet omkring noget, de synes er spændende 😊

Igår handlede workshoppen om genbrug - hvordan man kan give nyt liv til nogle af de ting og sager vi alle har stående i skabene, eller finder i genbrugsbutikkerne.


Her konservesdåser i forskellige størrelser og en flaske, der har fået nyt liv..


Der blev brugt Vintage Paint kalkmaling og så nogle af de nye hobby produkter, som Jeanne d'Arc living har lavet - bl.a. kopier af gamle børnebilleder og parfumereklamer.. Jeg er lidt vild med flasken her - skal helt sikkert have lavet nogle flere selv. Forestil jer flere samlet - i forskellige størrelse med blomster i..
Jeg tror at alle kom derfra med en masse gode ideer og flere gode sager med hjem 😉

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil se flere af hobbysagerne, kan du finde dem lige her - i webshoppen og skulle du have fået lyst til at lægge en bestilling her i løbet af weekenden, kan du skrive "Blogven" i kommentarfeltet - så får du en rabat på 50 kr ( det svarer faktisk til fri fragt ) - og du behøver altså ikke kun at købe hobbysager ;0)
 Du skal være opmærksom på at jeg fra trækker rabatten manuelt, så du kan ikke se det lige med det samme på din ordrebekræftelse.. Tilbuddet gælder til og med søndag..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.