Gå videre til hovedindholdet

Byggeri i baghaven

Der har været gang i et byggeprojekt i baghaven.
Som I måske husker, gik projekt "nye høns i haven" ikke så godt.  Men nu er der håb forude - vi har nemlig fået bygget et nyt hønsehus og hønsegård. Forhåbentlig er den både ræve- og kattesikker!


Det er ikke ret længe siden vi fik nye porte i  laden og den ene af dem, er blevet genbrugt, så den nu fungerer som både tag over hønsehuset og hønsegården - på den måde behøver vi heller ikke spekulerer på at hønsene skal være lukket inde, hvis der er fugleinfluenza..


Der er kommet et vindue i den ene side, så der kommer lys ind i huset.. 


..der er lagt fliser inden i huset og redekasserne kommet op...


Nu mangler bare de sidste småting og så er det helt klar til indflytning - det bliver så hyggeligt med høns igen :0)

Kommentarer

 1. Sikke et gedingt hønsehus - både rævesikkert og pænt:) Jeg drømmer også om høns. Hvor mange høns er der plads til e jeres nye hønsehus?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også det er blevet rigtig pænt ;0)
   Der er plads til 10 høns..

   Slet
 2. Hej
  Det ser vel nok flot ud og solidt. Jeg håber det holder alle de ræve og katte ude der kommer forbi. Dejligt med egne æg. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, forhåbentlig kan de være i sikkerhed nu ;0)
   Jeg glæder mig også til igen at kunne hente vores egne æg..

   Slet
 3. Hej - og mange tak for kigget. En rigtig fin og inspirerende blog du har her. Virkelig fine blomster-ting du laver og sikke et fantastisk sted I bor :)
  Mange hilsener Anja

  SvarSlet
 4. Det er godt nok et fint hønsehus, det bliver nogle heldige høns der skal bo der :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er 1. klasse ;0) Glæder mig til der flytter nogen ind, så vi igen kan samle æg..

   Slet
 5. Sikke et luksus hønsehus, bare de lægger ditto æg, og I ikke skal dele dem med Mikkel. Jeg drømmer om fugle i haven, meeeeen det er bare ikke alt der lige kan lade sig gøre.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver dejligt at slippe for at dele med Mikkel - og kattene ;0) Håber de lægger massevis af æg..
   Drømme er dejlige at have - og hvem ved..måske bliver de pludselig til virkelig. I er ihvertfald godt på vej med jeres smukke B&B ;0)

   Slet
 6. sikke et flot hønsehus, smart genbrug af ladeport

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Ja jeg er også ret glad for vi kunne genbruge lidt..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.