Gå videre til hovedindholdet

Lidt forsinket men..

...her kommer indlægget om soveværelset - og det andet maleprojekt, der var igang herhjemme på gården, mens Gårdejeren var i Sverige og arbejde.


I nogen tid har vores soveværelse haft tendens til at blive opbevaringsrum for mange ting og sager - særligt når datteren herhjemme har ryddet op på værelset, så kan vi se mængden af ting i soveværelset er stigende ;0) 

Nu er der ryddet ud og væggen bag sengen er blevet malet. Før var alle vægge hvide, men jeg synes det blev lidt "koldt" og valgte derfor at give bare en enkel væg en lille farveklat - og sikke en forandring! 


Væggen er malet med Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living i farven "Warm Grey". Jeg har rullet det på og det var lige så nemt at bruge på væggen, som når jeg maler møbler med det.


Soveværelset er blevet mere hyggeligt - og "roligt for øjnene". Som sønnen sagde, "mor..det ligner jo helt noget fra et af de der blade du læser i.." Og ja, jeg må give ham ret, det er faktisk blevet ret vellykket og hvor er det dejligt at der er visuel ro omkring en, når man går i seng og når man står op.


Der er stadig nogle småting der mangler. Jeg kunne bl.a. godt tænke mig at finde en gammel skodde og et stort spejl, men jeg skal lige finde det helt rigtige.


Bænken her var jeg heldig at finde i Fakta til en god pris. Den passede ikke helt i farven, men det grå lammeskind her, gjorde at den nu passer fint ind. 

Bænken set uden skind ..


En knage med lidt pynt, skaber også hygge og det samme gør lidt blomster, lys og billeder.


Den store engel her, har jeg haft i noget tid efterhånden. Det er en gave fra min mor og betyder utrolig meget for mig. Kan egentlig godt li' tanken om at have en skytsengle der våger over os her på gården ;0)


Kommentarer

 1. Hvor ser der dejligt ud i jeres soveværelse, lyst og roligt. Det er rart at få gjort et rum lidt i stand, så kommer oprydningen næsten af sig selv.
  Rigtig god weekend.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtigt, oprydningen - og lysten til samme, kommer helt af sig selv. Dejligt! :0)
   God aften til dig..
   KH

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Esther
   - ja, man bliver jo grebet af det maleri ved du ;0)

   Slet
 3. Hvor er det bare blevet flot i soveværelset, og det er en rigtig god ide med det grå skind på bænken. Det binder det hele fint sammen. Jeg er helt vild med din smukke skytsengel og synes også det er en dejlig tanke at hun våger over jer og gården.
  Ønsker dig en rigtig dejlig weekend.

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone :0)
   Ja, englen er også en af mine mest værdsatte ting..
   Ha' en dejlig aften
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.