Gå videre til hovedindholdet

Udendørs arbejde og nysgerrige gæster

Igår gik Gårdejeren og jeg igang med at sætte stolper i jorden til hestefolde. Det er det forreste stykke jord foran haven, der skal indhegnes.
Vi havde lånt en lille gravemaskine, så går arbejdet lidt hurtigere og er knap så hårdt!
Mens vi gik derude kom naboens moskusænder på besøg. De var så nysgerrige og gik og rodede i jordbunkerne efter orm. Det var faktisk lidt hyggeligt og jeg får helt lyst til at have nogen selv ;0) Så kan de måske også reducere bestanden af dræbersnegle!!

Vi er ikke helt færdige med foldene endnu. Hjørnestolperne er sat fast, men de andre stolper skal lige bankes det sidste stykke ned og så skal der trækkes tråd. Men inden da, skal vi lige have fældet et par træer - det er lidt lettere inden tråden er på og så kan vi få gjort det færdigt.
Mon ikke ponyerne bliver glade for endnu et sted at muntre sig lidt :0)

Kommentarer

 1. Åh ja i skal da have moskusænder, de er så hyggelige og de er vilde med dræbersnegle.
  Hvor bliver det fint med den nye hestefold, er sikker på ponyerne vil nyde det.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette
   Ja, jeg tror også vi må finde et sted der sælger, når vi kommer lidt længere ind i foråret..

   Slet
 2. De ænder er bare de skønneste. Vi havde dem hos mine forælder. Har altid været betaget af dem. Jeg ville så gerne have en hvid and til at gå i haven. Men det ville være synd. Her er ikke nok plads. Men tanken er nostalgisk og smuk.... Så når i har muligheden for det, så prøv. Det er så hyggeligt.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de virkede meget rolige og rare. Jeg tror også vi må prøve med sådan et par fjerede venner ;0)

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Det er altid dejligt med besøg ;)
  Du og familien ønskes en rigtig god weekend.
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.