Gå videre til hovedindholdet

At inspirerer hinanden

I weekenden havde jeg besøg i butikken, af en af mine faste kunder. Hun skulle bruge nogle små Maileg æg, for hun havde fået en rigtig god ide til en dekoration.


Ideen gik ud på at lade en gren/kvist hænge over et rimeligt stort glas ( her en kopi af en gammel fransk løgkrukke ) og så hænge et æg her på. I bunden af glassen lå pudemos. Hun viste mig et billede af dekorationen og jeg var vild med ideen. 


I weekenden fik jeg så lavet min udgave af dekorationen. Den indgår som en del af et stilleben på den gamle træbakke her.


Jeg har valgt at lade et æg ligge i bunden af glassen, udover det der hænger på grenen. 
Mine æg er fra Royal Copenhagen. Det er de eneste to jeg har, men jeg er så glad for dem. De er fra året hvor, vores datter blev født og er en gave fra min mor.


Faktisk er ægget der ligger i bunden gået i stykker, men jeg nænnede ikke at smide det - og heldigvis kan man ikke set det, når det bliver brugt på denne måde.


Ideen er hermed givet videre til jer - så er det bare at finde dine yndlings æg frem, hvis du har sådan nogle ;0) 

Kommentarer

 1. Hov den ide er jeg da også helt vild med, og jeg har pudemos til overs fra jul så jeg må igang.
  Dejlig når vi kan inspirerer hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig dejligt når vi henter inspiration hos hinanden :0) Det er en af glæderne ved at være blogger, hvis du spørger mig ;0)

   Slet
 2. Rigtig sød og fin ide. Det er dejligt at dele og udveksle ideer.
  Jeg har også nogle af de æg, og jeg er meget glad for dem. De er så fine med forårsblomster på.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid dejligt at udveksle ideer :0)
   Kan godt forstå du også er glad for dine æg.. de er nemlig så fine med deres skønne forårsmotiver. Har faktisk tænkt på om ikke jeg skulle give mig selv et påskeæg i år ;0)

   Slet
 3. Hej med dig.Supergod ide.Er helt vild med at lave stilleben på bakker.
  Er slet ikke nået til at lave påsketing da jeg renovere min stue.
  Men dejligt med lidt inspiration.God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :0)
   Ja, bakker er fantastiske til at lave stilleben på - og så er det ikke altid, der skal så meget til.
   Spændende med renovering af stuen.. God arbejdslyst med det :0)

   Slet
 4. Hvor er det smukt og en fantastisk ide.
  Må bare sige wow...

  Rigtig dejlig dag
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Det var da en sød ide! Er glad for du deler den med os andre.
  God weekend :)
  Kh Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.