Gå videre til hovedindholdet

Blomster ved legehuset

Idag var min plan egentlig at jeg skulle købe altankasser til datterens legehus. Men dem jeg havde bestemt mig for, kunne jeg ikke få, så planen blev ændret en smule..


Istedet plantede jeg de små fuglehuse her til. De har hængt ude hele vinteren, men nu er det tid til forår.


Jeg havde hentet friske forsyninger af blomster til butikken, bl.a. disse skønne hornvioler, som jeg valgte at beholde lidt af selv.


De er så fine i den lille zink kasse her foran og hvem ved - måske kan fuglene li' deres nye forhave :0)


Det blev også til fornyelse af krukkerne ved døren, så nu er der fint, når hun kommer hjem.

Kommentarer

 1. h hva et vakkert hus av fugler! blomsten har spesiell touch!

  God helg!
  Kiss Pri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal have. Ja de små hornvioler er fantastiske :0)
   God dag til dig..

   Slet
 2. De hornvioler er da vildt søde. Ser så fine ud i de små forhaver, mon ikke de huse snart bliver beboet. Dejlig overraskelse til din datter, og en fryd for øjet.
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette
   Ja, det kunne være lidt hyggeligt, hvis de blev beboet.
   Det er dejligt m små overraskelser.. så må hun selv med ud og købe altankasser - måske kan vi tage mormor med og lave en tøsetur ud af det ;0)
   God søndag til dig

   Slet
 3. Jeg købte også hornvioler forleden. De er så skønne. Indtil videre står de dog blot i bakkerne i udestuen, så må vi se hvornår jeg får sat dem i krukker (hvis jeg har nogen ledige...haha.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hornvioler hører foråret til. Det ender med du må ud og købe flere krukker, det griber vist om sig hos dig.. smiler..
   God søndag ;0)

   Slet
 4. Hvor er de små Hornvioler yndige i de fugle huse. Får totalt lyst til at plante ud nu.....
  Farven er bedårende. Det hele bliver så smukt med de sarte blomster. Jeg troede bare det var for tidligt, men nu må det da prøves :)
  Du røg på min blog liste i dag, jeg glemmer at kigge rundt hvis jeg ikke får et syn af nye indlæg lige foran mig og det ærgre mig vildt... Så nu er der ingen undskyldning for at følge med i dine indlæg mere!!!

  Rigtig god søndag aften
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så fine de sarte forårs pasteller ❤
   Hornvioler kan godt tåle en smule frost, så du kan godt sætte lidt i krukkerne, men måske skal du lige vente til det lovede snefald er overstået.. det er forhåbentlig det sidste!
   Dejligt jeg er kommet på din blogliste - kender det alt for godt, med man ikke lige får nået rundt..
   God aften
   Kh.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.