Gå videre til hovedindholdet

Så er december skudt igang ♥

Så er december startet og herhjemme breder julehyggen sig stille og roligt..


I køkkenet er der røde farver - som det hører sig til i december 


Kalenderlyset var på plads 1. december og det samme var dette års kalender historie. Vi læser et kapitel hver morgen - en hyggelig måde at starte dagen på..
Nisserne er også flyttet ind på tallerkenrækken, sammen med et lille juletræ. 
Elsker Maileg nisserne og det kan nok ikke helt udelukkes, at der kommer en ny nisse til samlingen i år.


Julesokkerne på trappen er også fra Maileg, men det er altså Gårdejeren, der er faldet for dem og derfor fik dem i gave sidste år.
I år har trappen fået en ny lyskæde - nemlig en hvid en. Det ser lidt pænere ud, når nu trappen også er hvid, synes jeg.


I døren til stuen er en mistelten kommet på plads og forhåbentlig bliver der indkasseret lidt ekstra kys, på den konto ;0)

Foreslog ellers sønnen at hænge en på hans værelse, når hans (pige) venner kom på besøg - det var han ikke helt enig i - smiler..

I denne weekend kommer der lidt mere julepynt op i huset ( og måske udenfor, hvis ellers vinden lægger sig lidt!) og så skal vi have lavet lidt lækkert juleguf - måske havregryns -kugler eller pebernødder. Du kan finde vores opskrifter lige her .
Kommentarer

  1. Sikke nogle skønne julesokker! Her er vi også gået lidt i gang med julepynten, og efterhånden kommer der mere :-)

    SvarSlet
  2. Øj er helt forelsket i sokkerækken, hvor fint!

    - Anne
    www.venterpaavin.blogspot.com

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.