Gå videre til hovedindholdet

Dejlige juledage

Vi nyder juledagene herhjemme. For første gang i flere år har hele vores lille familie ferie - dejligt.


Juletræet valgte vi sammen i år - det plejer at være Gårdejeren der står for at købe juletræ, men i år havde vi valgt at gå afsted til en nærliggende gård, der har "fæld-selv" juletræer og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Men det havde altså været lidt hyggeligere, hvis træet skulle have været transporteret på kælk, istedet for i trillebør ;0)

Vi havde en dejlig juleaften sammen med familien - 16 stykker var vi samlet her på gården.

Igår var vi, traditionen tro, til julefrokost hos min mormor og morbror - så idag har vi slappet af og "slået maver".. 
Der er blevet bygget lego, spillet spil og set julefilm..ligesom sådanne dage skal være..

Fin julegave fra datteren - lavet i SFO'en. En rigtig god ide, synes jeg.


Håber I også nyder juledagene 


Kommentarer

 1. Hvor skønt med sådan fine hjemmelavede gaver.

  Kh¨
  Hanne

  SvarSlet
 2. Du har så meget ret med det juletræ. Ville have været meget sjovere med en gang sne og en kælketur mens træet transporteres hjem.
  Men sådan blev det ikke i år. Men lur mig..... de lover sne fra imorgen. Det er bare 14 dage for sent:)
  Sikke en smuk gave du har gået af din datter. Fantastisk ide.

  Rigtig godt nytår til dig og dine

  Charlotte

  SvarSlet
 3. Sikke en fin gave :)

  Vil ønske dig og dine et dejligt nytår. Vi ses jo nok ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.