Gå videre til hovedindholdet

Lys skal der til..

Herhjemme bruger vi mange stearinlys - både lange og små fyrfadslys og her i december måned, er forbruget nok også steget lidt :0) Det hører sig til med levende lys, synes jeg.

(jeg beklager det manglende lys..december er nogen gange en svær måned at tage billeder i )

På den gamle kommode i stuen, står denne dekoration. 
Jeg har de seneste par år været heldig at finde disse store bloklys med tekst. Jeg har kun kunne finde dem i Rema og Netto. Jeg har set dem i to varianter - denne og så med teksten fra "Peters jul" i kobbertryk..
Jeg synes har en fin størrelse, så det kan stå tændt det meste af december måned :0)


Jeg har brugt blød ene, nobilis gran og fyr, samt lidt forskellige kogler. Det er lidt svært at se på billedet, men jeg håber alligevel I kan danne jer et indtryk.


Dekorationen indgår i et lille jule stilleben, holdt i grå og natur.
Juletræet i zink er fra Chic Antique, sølv agern købte jeg sidste år i Netto og gyngehesten er fra en nu lukket livsstilbutik.


Glasklokken har jeg haft i flere år. Den er fyldt med kogler fra haven og pyntet med en kvist blød ene og et bånd. Meget enkelt..


 Kræmmerhuset har også fået sin faste plads her på spejlet og kommer fra en god blogven ;0) 


Her til aften er lysene igen tændt og skaber hygge på en regnvåd december.. Krydser altså fingre for lidt frost og sne..Kommentarer

 1. Sikke dog et smukt lys med skrift. Det er sjældent man kan opdrive det.
  Rigtig sødt stilleben på kommoden:)

  Rigtig fantastisk dag

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte :0) Jeg må indrømme, jeg også køber lidt ekstra når jeg finder dem..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.