Gå videre til hovedindholdet

Lys skal der til..

Herhjemme bruger vi mange stearinlys - både lange og små fyrfadslys og her i december måned, er forbruget nok også steget lidt :0) Det hører sig til med levende lys, synes jeg.

(jeg beklager det manglende lys..december er nogen gange en svær måned at tage billeder i )

På den gamle kommode i stuen, står denne dekoration. 
Jeg har de seneste par år været heldig at finde disse store bloklys med tekst. Jeg har kun kunne finde dem i Rema og Netto. Jeg har set dem i to varianter - denne og så med teksten fra "Peters jul" i kobbertryk..
Jeg synes har en fin størrelse, så det kan stå tændt det meste af december måned :0)


Jeg har brugt blød ene, nobilis gran og fyr, samt lidt forskellige kogler. Det er lidt svært at se på billedet, men jeg håber alligevel I kan danne jer et indtryk.


Dekorationen indgår i et lille jule stilleben, holdt i grå og natur.
Juletræet i zink er fra Chic Antique, sølv agern købte jeg sidste år i Netto og gyngehesten er fra en nu lukket livsstilbutik.


Glasklokken har jeg haft i flere år. Den er fyldt med kogler fra haven og pyntet med en kvist blød ene og et bånd. Meget enkelt..


 Kræmmerhuset har også fået sin faste plads her på spejlet og kommer fra en god blogven ;0) 


Her til aften er lysene igen tændt og skaber hygge på en regnvåd december.. Krydser altså fingre for lidt frost og sne..Kommentarer

 1. Sikke dog et smukt lys med skrift. Det er sjældent man kan opdrive det.
  Rigtig sødt stilleben på kommoden:)

  Rigtig fantastisk dag

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte :0) Jeg må indrømme, jeg også køber lidt ekstra når jeg finder dem..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.