Gå videre til hovedindholdet

Sommerglimt

Uhm... dagen i dag har været fantastisk! Solskin fra en blå himmel og kun en let brise..


Ungerne har, efter flere dages besøg af legekammerater, leget med hinanden i haven.. 


..og været på morelrov.. Det ser nemlig ud til at fuglene har været så venlige at ville dele havens moreller med os i år - skønt.


Mens ungerne har leget, har jeg slappet lidt af i hængekøjen. Jeg har måtte tage den lidt med ro de sidste par dage, efter min tå havde et alvorligt sammenstød med datterens Trip Trap stol og dermed antog en noget blå lilla nuance, samt en pæn hævelse!!ÆV..Heldigvis virker det som om det går i den rigtige retning nu :0)


Inden sammenstødet med datterens stol, fik jeg plantet et par nye roser i haven - bl.a. denne smukke blålilla rose-  "Rhapsody in Blue". 


Idag stod den så smukt udsprunget i solen - og jeg er vist ikke den eneste der er lidt vild med den ;0)


Roserne købte min mor og jeg på vores tur til Birkegårdens Haver i sidste uge. Det var svært ikke at være fristet, efter at have nydt synet af de mange roser i den Engelsk/Danske have :0)

Kommentarer

  1. Dejlige sommerglimt. Sommer er altså en pragtfuld årstid! God bedring med tåen! Og hvil den hellere for længe end for kort. Jeg gik meget tidligt på min forstuvede storetå i vinters, og den gør stadig ondt ind imellem. Har siden læst at man ikke må gå på den så længe den gør ondt (hvilket selvfølgelig burde sige sig selv ...).

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.