Gå videre til hovedindholdet

På en regnvejrsdag..

Vi har været hjemme det meste af vores sommerferie. Børnene og jeg startede ferie lidt tidligere end Gårdejeren, der først lige nu er startet på ferie.
Vi nyder at være helt nede i gear, slappe af, køre småture og hygge os sammen herhjemme.

Børnene har har haft en del kammerater på besøg - nogle på overnatning og andre "bare" for en enkelt dag.. jo, der er liv og glade dage.. Men der har også været stille ( og lidt regnvåde..) dage..dage, hvor vi (børnene og jeg ) har hygget os med nyindkøbte malebøger.. 


Hvor datteren har kastet sig over malebøger med "Disney Frost" tema og små opgavebøger, har jeg kastet min kærlighed på denne lækre (voksen) malebog - "Magiske haver"


 ..måske kender du den allerede, eller har hørt om den og ellers kan jeg varmt anbefale den. Smukke illustrationer, der er klar til at blive farvelagt.
Havefolket har i øvrigt lavet et indlæg om bogen - det kan du finde lige her


Selvom nogen måske vil synes det er lidt barnagtigt at fordybe sig i malebøger, så er det altså en lidt hyggelig aktivitet at samles om, snakken går om stort og småt..hyggeligt  ;0)


I øvrigt syntes sønnen at bogen var så fin, så vi måtte ud og købe et lignende eksemplar til ham, det har ellers været lidt svært at finde malebøger til ham, men vi fandt en fin en med tropiske dyr. Rart at der er lidt for de større børn - og voksne også ;0)

Kommentarer

  1. Den bog ønsker jeg mig (også) i fødselsdagsgave :) Kan da håbe nogle af mine ønsker går i opfyldelse...haha :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.