Gå videre til hovedindholdet

Birkegårdens Haver - del 1

I torsdags var ungerne, mormor og jeg på udflugt til Birkegårdens Haver. Jeg havde læst om stedet tidligere og da nogle gode venner anbefalede stedet, pakkede vi bilen og kørte afsted :0)

Birkegårdens Haver er 33.000m2 stort og består af 5 forskellige haver  - Dansk/Engelsk have, Japansk have, den helt nye Permahave, Klosterhave og Præriehave. Derudover er der område med dyr, som børnene kan klappe/kæle med og nogle hyggelige legeområder.
Der er mange steder man kan sidde og spise sin medbragte mad og der er også en lille café, hvis man hellere vil det.
Du kan læse mere om Birkegårdens Haver lige her.


Vi meldte os til "Familie skattejagt" og fik herved en rigtig god rundtur i de forskellige haver - og ungerne synes det var fantastisk at gå på opdagelse og finde poster og ledetråde..

Billederne i dette indlæg er fra den Dansk/Engelske have:


Et dejligt sted at gå på opdagelse - stor som lille ;0)
-og vejret var bare fantastisk!


..så mange smukke roser og stauder - i lige min stil..

..fra et lille skovstykke, over broen videre ind i den smukke have 

 

Smuk!

 
Midt i det hele ligger familiens stuehus..

..med fint dueslag


..og flere skønne bede. 
I kan se dahlier her i venstre side af billedet, der går ikke lang tid, før de er i blomst.. 


..roser og fuglehus i skøn forening


Søen her ligger tæt på området med dyr og legeplads. 

Der var så meget at tage billeder af og så mange indtryk at fordøje. Derfor slutter dagens indlæg med ovenstående billede som "pausebillede" :0)
Imorgen viser jeg flere billeder - bl.a. fra den japanske have..Kommentarer

  1. Tak for kigget - glæder mig til de næste afsnit:-) vi har været der for en del år siden. Dengang gjorde specielt zenhaven og den japanske indtryk. Det var før præriehave kom til - den kunne jeg særligt godt tænke mig at opleve en stille sensommer dag:-) dejligt med sådan 3 generationer på tur!

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.