Gå videre til hovedindholdet

Trillebør med blomster

For noget tid siden, så jeg dette indlæg hos Lonni med bloggen "Lonni's Verden".
I indlægget var der et billede af en trillebør med hortensia.


Det fik mig til at tænke på en gammel - og meget slidt! trillebør vi havde stående nede bagved..


Så istedet for den blev smidt ud, som det egentlig var tiltænkt, står den nu her og danner et lidt "skævt" indslag i haven, med den gamle slibesten og "huggeblokken".


I denne del af haven er her lidt "skov-agtigt". Vi er ikke nået helt herom endnu, men dette er da en start. Der var en del brændenælder! De fleste er nu væk - og forhåbentlig vil de nyplantede liljekonvaller, jeg var så heldig at få af min mor, brede sig og skabe en fin grøn bund.


Er spændt på hvad Gårdejeren siger.. Han er nemlig ikke hjemme - og jeg er ikke helt sikker på, han synes trillebøren er bevaringsværdig ;0)

Kommentarer

 1. Sikke dog en skøn trillebør..... Ja vi er lidt forskellige, hvad angår skrot - og slot og hvad der kategoriseres som bevaringsværdig....

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja det fører til lidt små snakke i ny og næ ik ;0)

   Slet
 2. Gårdejeren, kan da ikke andet end syntes at det er en fantastisk ide. Den er jo som skabt til at stå der med den flotte Hortensia i. Og tænk på hvor smuk den vil være med et helt lad fuld af tulipaner, eller hornvioler om foråret..:o)) For slet ikke at tale om hvad den kan pyntes med i julen.
  Jeg så godt Lonni havde det billede på og det printede sig også ind hos mig. Tænk hvem der havde sådan en stor have og en trillebør :o) Godt du kom i tanke om den.
  Forsat god Pinse.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, sikke en god ide med tulipaner - mon jeg bare kan lægge dem i her til efteråret.. det skal vist afprøves ;0)
   Håber han synes det er en god ide - jeg er ihvertfald glad for det :0)
   - også god pinse til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.