Gå videre til hovedindholdet

Malerværksted

..det er hvad stuen i det sidste lange stykke tid har været omdannet til..

Flere loppefund har fået nyt liv og er ved at være klar til salg i butikken. 

Væghængt skab i fyrtræ - malet i farven "Dusty Green" og efterbehandler med klar voks.

For med den nye  - større butik går en drøm i opfyldelse-  nemlig at kunne have flere møbler til salg. Både ny-producerede, men også fine gamle møbler, der har fået nyt liv ved hjælp af lidt knofedt og maling ;0)

Lille skab eller sengebord. Malet i farven "French Grey" og efterbehandlet med hvid voks.

Det er ingen hemmelighed at jeg er faldet for Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living og jeg ved at flere af jer derude også maler med kalkmaling. Der findes flere producenter, men når jeg nu selv forhandler Vintage Paint, ja så er det vist helt naturligt at valget falder på den ;0)

Jeg kan godt li' at det ikke kræver det store forarbejde og så er jeg lidt grebet af at arbejde med voks. Jeg øver mig stadig og afprøver forskellige teknikker, men det er sjovt og det skaber en fed effekt.


Som her, hvor den hvide voks lægger sig i de gamle krakeleringer og rundt om udskæringen..

Der er flere møbler der står i kø - men tror nu mit næste maleprojekt, udover en kommode til butikken, bliver en gammelt skænk jeg har arvet fra min farmor. Det står i råt træ lige nu og jeg har gået rundt om den i noget tid..samlet mod, tror jeg! Men i denne uge gør jeg det ;0) og jeg skal nok vise billeder..


Forresten har jeg lige i øjeblikket en konkurrence kørende på butikkens Facebook side. Her kan du vinde bogen "Skønne forvandlinger" fra Jeanne d'Arc Living, hvor du finder en masse inspiration og tips og trick til istandsættelse af møbler mv.  Du kan finde siden lige her og har du lyst til at kigge nærmere på butikkens udvalg af maling kan du gøre det her..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.