Gå videre til hovedindholdet

Vi er altså ikke færdige med græskar endnu..

..så selvom Brugsen - med flere, har kørt pebernødder, brunkager og kravlenisser i stilling, så fejrer vi altså stadig efterår herhjemme ;0)


Ja jeg ved godt at julen er lige om hjørnet og jeg holder også selv utrolig meget af julen - og ja, jeg er også igang med at lægge julepynt mv. på de virtuelle hylder i butikken - MEN! Jeg synes altså det er liige tidlig nok, når ikke engang efterårsferien er slut endnu.. Måske er det bare mig?


Ihvertfald slæbte sønnen og jeg flere græskar med hjem og nu er de omdannet til hyggelige græskar figurer, der står og lyser op i efterårsmørket..


- og bare vent - de skal nok blive erstattet af mere julede dekorationer, men der går altså lige et par uger endnu ;0)


RIGTIG GOD AFTEN TIL DIG DER LÆSER MED DERUDE :0)

Kommentarer

 1. sehr schöne halloween dekoration, die laterne ist cool!!!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlet
 2. Ved du hvad, det kan jeg godt forstå at du gør, det er også for tidligt at julepynte, men når jeg viser det på bloggen er det fordi jeg holder åben julehave. Julepynten kommer ikke ind i min stue endnu, det er simpelt hen for tidligt, så det forgår ude og i mit blomsterrum. Syntes bestemt også at du skal holde fast i efteråret lidt endnu også af hensyn til børnene, kh Margit

  SvarSlet
 3. Ja - jeg synes altså også det er liiige tidlig nok med jul endnu :-) Vi efterårshygger også stadig...

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud med alle jeres græskar og andet efterårspynt :-)
  Jeg synes også det er tidligt juletingene kommer frem i butikkerne, men der må jo være salg i det. Selv starter jeg også snart op med at binde vinterkranse, fordi de så småt kan sælges allerede fra næste uge.

  SvarSlet
 5. Jeg lægger - som du - julepynt i min butik, men herhjemme er der altså kun jul når jeg skal fotografere til butikken, ellers er der græskar og lyng og den slags (åh, og så købte jeg hyacinter i går, men de duer ligesom det meste af året, og ikke kun til jul ...).

  God søndag til dig og dine!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.