Gå videre til hovedindholdet

På opdagelse i genbrugen

I går var jeg og en god kollega på opdagelse i en af de mange gebrugsbutikker, der ligger i nærheden af vores arbejde.
Som I nok ved, er jeg glad for gamle sager og synes det er spændende at gå og kigge - både i genbrugsbutikker og på loppemarkeder - og måske gøre et godt kup.

Som barn kan jeg huske, jeg elskede at gå på opdagelse i min mormors skabe - kigge på gamle billeder og høre hende fortælle. Jeg husker også vi havde en nabo, der havde et fantastisk sy værelse, hvor jeg fik lov til at kigge på alle hendes mange knapper og æsker med ting og sager - oh fryd ;0)


I går var ingen skuffelse at gå på opdagelse. Jeg fandt flere gode sager, men det der lige fik hjertet til at slå en ekstra gang, var denne gamle bog fyldt med noder 


- og tænk engang, der var to af dem - så både min kollega og jeg kunne gå derfra med hver vores bog ;0)

 "Må jeg spørge hvad I skal bruge dem til", sagde damen i genbrugen - ja det måtte hun da gerne - til kreative syslerier.. " Ja..vi var meget i tvivl om vi bare skulle smide dem ud", sagde hun så!! 

Godt de ikke gjorde det, siger jeg. For tænk lige på nogle fine kræmmerhuse, hjerter eller æsker, der kan komme ud af disse fine ark. Nogen vil måske synes det er ærgerligt at klippe i arkene, men det har jeg altså ingen skrubler over ;0)

Her er det en mælkekarton beklædt med nodepapir og pyntet med blonde, bånd og et lille emblem.
Sød værtindegave ;0)

Kommentarer

 1. Uha ja det var godt de ikke havde smidt dem ud. Jeg har en kassefuld gamle nodebøger på loftet, til når jeg lige får lyst at lave noget med de fine ark.
  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Godt de ikke var smidt ud. Det er jo det rene guld :-)

  SvarSlet
 3. Smart! Elsker ting som er genbrugt. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. virkelig et godt fund og du får jo smukke sager ud af tingene, så det er endnu mere fryd <3

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.