Gå videre til hovedindholdet

Messing make-over

I fredags havde jeg workshop i butikken. Jeg havde besøg af Rikke fra Jeanne d'Arc Living, der gave råd og vejledning i brugen af Vintage Paint kalkmaling og voks.

Det var super hyggeligt - men jeg blev simpelthen også så fyldt af inspiration at jeg næsten ikke vidste hvor jeg skulle starte - kender I det?

Billeder fra fredagens workshop i butikken.. 
Vi omdannede vognporten til "malerværksted"- det fungerede faktisk rigtig godt..

På workshoppen startede jeg med et par lysestager, jeg nåede ikke at blive helt færdig - skulle jo også tage mig af kunderne ;0) og igår var jeg på kursus med arbejdet -MEN idag er jeg blevet færdig.


Faktisk er det et projekt, der kan klares på et par timer max. - og det er jo lige til at have med at gøre..

Jeg fik ikke taget billede af stagerne før jeg gik igang - men I kan se her under bunden, hvordan den oprindelige farve var.. ( ja jeg skal nok male der også..var bare så utålmodig..)


Herefter har jeg malet et par gange med den farve der hedder "Warm Cream", slebet lidt og så sluttet af med lidt brun voks hist og pist.. Det er første gang, jeg prøver at arbejde med voks, men ikke sidste - og "øvelse gør jo, som bekendt, mester" ik. :0)


Næste male projekt bliver et lille skab, der skal males i farven "French Grey" og efterbehandles med hvid voks - skal nok vise billeder..

I øvrigt vil jeg lige fortælle at jeg idag har -10% på Vintage Paint og voks, samt på skabeloner og stencils i butikken - hvis du nu også har fået lyst til at kaste dig ud i et maleprojekt.
Du kan finde det hele lige her.

RIGTIG GOD SØNDAG


Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud... Rikke kommer her i morgen - og jeg GLÆDER mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh det skal du bestemt også glæde dig til :0)
   Hils hende..

   Slet
 2. Ljusstakarna blev helt ljuvliga! Den målfärgen måste jag oxå prova på :)
  Tack för din kommentar hos mig :))
  Ha en fin ny vecka!
  kram Tini

  SvarSlet
 3. Hvor blev det bare fint.

  Hyggeligt med sådan en Work Shop :-)

  Ha´en dejlig uge.

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Det ser helt vildt godt ud, engang til vinter vil jeg prøve det, det må kunne læres. Glæder mig til at se dine næste projekter, kh Margit

  SvarSlet
 5. Rigtig god inspiration. Tak for det :-)
  God weekend
  Kram

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.